Busee-ars Kızlar kan sulandırıcı kullandığım için doktorum epidural alamayacaksın sen dedi iğneden dolayı sezeryanda nasıl yapıyolar peki belden aşağısını mı uyuşturuyolar yine yoksa tamamen mi bayıltıyolar bilgisi olan var mı ?
annelikrahmettir Busee-ars kan sulandırıcıyı neden kullandınız sorabilir miyim? Benim de son kan tahlilimde fibrinojen değerimyani kan pıhtılaşma yüksek çıkmış. Acaba benim de öyle bir durumum olabilir mi? Henüz sonuçlarımı doktora gösteremedim.
Gulsahkaya36381 Busee-ars merhaba ben ilk kizimda igne kullandim sezeryanda genel anestezi aldim ama bu benim tercihim degildi aslinda doktorum spinal onerdi ama anestezi uzmani genel anestezi olacak diyince o sekilde oldu.
Aytlkya Ben 17 gün önce belden uyuşma olarak oldum ama eğer size doktorunuz böyle dediyse genel anestezi olur
Busee-ars Aytlkya normal doğumda epidural alamayacaksın dedi 🥲ama sezeryan için bişey demedi merak ettim bende
Busee-ars annelikrahmettir 1 düşük yaşadım trombofili bakalım dedi baktığımızda 2 gende pıhtılaşma çıktı kan sulandırıcı hapa baladık düşükten sonra 1 buçuk ay sonra hamile kaldım keseyi görüncede iğne + hap devam ettim 7. Haftadan beri kullanıyorum 30. Haftaya gircem doğuma kadar da devam belki sonrasında da hap bu benimle devam edecek bir hastalık maalesef o yüzden canım
Busee-ars Aytlkya Nasıl geçti süreç peki iğneyi ne zaman bıraktınız bir de trombofili mi var sizde de iğne neden kullandınız
Demtserkan Gulsahkaya36381 kan sulandırıcı iğne kullanırsak, normal Dog um yada başka türlü doğum şekli olmuyor mu? Hic bi bilgim yok tu bu konuda, hangi Dog um olmuyor biliyor musunuz?
Busee-ars 132025 Uzun zamandır makat nadiren normale dönüyo 30. Haftadayım doktor eğer 32 ye kadar dönmezse ihtimal azalır sezeryan olur dedi o yüzden canım
Gulsahkaya36381 Demtserkan yoo aslinda benim doktorum normwl yapabiliriz demisti ama igneyi bi kac gun kullanmamak gerekiyor ya o yuzden cogu doktor risk almiyor sezeryana yoneliyor. Benim erken dogum oldugu icin normal dogumu bekleyeip risk almayalim dedi o yuzden sezeryan oldum
Caglab Busee-ars Ben kullandım ve sezeryan oldum epiduralli. Ama ameliyat olacağımın sabahı kestim iğneyi ve 14.30 gibi girmiştim ameliyata. Belki iğneyle aradaki süre önemlidir.çünkü benim doktorum da birden fazla kez tekrarlamıştı sabah kullanma diye.