Nuronzi Kızlar 7 aylık gebeyim ve idrarım koyu kırmızı kahve gibi geldi neden olur kanlı değil ama bebek hareket ediyor Allah’a şükür
GulcanAtes Bazen yorgunluktan oluyor su içmeyi arttır ve ayaklarını yükseğe kaldırıp 2 saat dinlen canım sonra tekrar kontrol et geçmemişse hemen doktorunla iletişime geç
myavocado Nuronzi az su içmiş olabilir misiniz ? Bir de bazı demir ilaclari ya da vitaminler boyuyor bu şekilde, son iki üç gündür önceden kullanmadığınız yeni bir takviye aldınız mı?
siriusbiri Nuronzi Bazi gidalar da boyuyor myavocadoya ek olarak soyleyeyim seker pancarli yogurt gibi bir sey de idrari kirmizi yapmis olabilir. Idrar yaparken yanna zorlanma ek semptom var mi onlara da dikkat etmek lazim bunlar da enfeksiyona isaret. Siz tabii yine de garantiye almak icin idrar tetkiki verin.
hkt934 Nuronzi 3-4 gün önce oldu hafif bir koku ile beraber. çok korktum hemen idrar testi verdim ama hiçbir şey çıkmadı canım. doktorum susuz kalmışsın 1 lt daha tüket dedi ki 2.5 içiyordum en az
myavocado Nuronzi hay allah, başka yanma, ağrı, sızı gibi bir şey yoksa bol su tüketin bir iki gün takip edin bence, olmazsa doktora gidin tahlil yaparlar belki enfeksiyon gibi bir durum olabilir. İnşallah önemli bir şey değildir ama.