2727dfne Musel 10 haftalıfım yatıyorum ama batıyor cok acıyınca dönüyorum bende imtihaplı romatizma var sırt üstü yatamıyorum zaman gecince nasıl uyicam bilmyorum
Musel 2727dfne aaa bende lupus hastasıyım iltihaplı romatizmanın bi çeşidi benmde parmaklarım felan şişiyodu ağrıyodu şuan iyiyim ama çok şükür🙏🏻 bende korkuyodum bişey olurmu diye demekki baya uzun süre yatabilirim
SrpYlmz 2727dfne zaten sırt ustude yatamicaksin ilerleyen zamanlarda sol ve sağa yatiyorsun hatta elinden geldikçe sola yayman lazim
Musel Bguzeel yani karnınız varsa zaten yatamazsınız yüzüstü 😂 benm iç karnım çok küçük ilk oğlumda 3. Ayda hemen belirginleşti bunda şuan göbeğim çıktı her gören ne çabuk diyo
2727dfne Musel ya benimki tam pelvik kısmında oldugu icin otururken yatarken kalkarken beni mahvediyor topuklarıma kadar vuruyor siz ilsc kullanıyormusunuz ben şuanlık bıraktım bebek daha küçük cok zorlarsa doktora giderim diye düşündüm
Cimenn1223 Musel 13 haftaligim her şekilde yatiyorm😁 tadini çıkarıyorm karnim çıkınca sag sol yatmaktan yanlarım çüricek😁 kızımda korktm yatmdm hic sonra dan aglaya aglaya pişman oldum😁
Kadersaahin Musel karnım şişene kadar yattım, şişmeye başlayınca ister istemez yatamıyosun bebişler izin vermiyor 😂 29.haftadayım
ezooezz haftaya kadar yattım 20 olduk şu an yatamıyorum zorlanıyorum . Yatamadığınızı anlıyorsunuz zaten ağrı baskı falan oluyor