Birkucukmutluluk Esratufan valla hiç duymadım zararını bende çok tüketiyorum lif kaynağı olduğu için ama tabi yine doktorunuza danışın
Asilmom50 Esratufan ben yiyorum 1 çay bardağı sütün içine 3 kaşık yulaf pişiriyorum lapa yapıyorum dolaba koyuyorum iyice soğuyunca içine muz koyup üstüne tarçın çok güzel oluyor hem de bebeğe çok kilo aldırıyor yulaf lapası
Esratufan Asilmom50 bnde bnu yapmayı seviyrm kahvaltıda ama aıcakken tuketmeyi sevyrm bebek için yararlı mı değlmi bilemedm
[silindi] Esratufan Yulaf lapasının bir zararı yok fakat tatlandırmak için kullanacağınız ürünler ve miktarı önemli. Ayrıca kaç haftalık hamilesiniz, kilo vermeyi/diyet yapılmasını istemez doktorlar, bebeğin sağlığı için.
Cimenn1223 Esratufan hayr aksine bebege de kilo aldirir😊meyveyle güzel bir şekilde tatlandırılır ama yoğun şekerli meyveler de kilo yapiyor bilginiz olsun üzüm vs
Rabiul Esratufan ben yiyorum doktorumda tavsiye ediyor gebeliğimin başında daha fazla tüketiyordum genelde, muz ceviz fındık bal pekmez seviyorsanız çilek koyabilirsiniz benim tercihim ince öğütülmüş yulaf daha hafif oluyor