Daisyy000 Lina_mungsn Tam 4 ay iyileşmedi neler neler kullandım. 4 ay ağlayarak emzirdim desem yeridir. Sağdığımda vs biberona bi bakardım kıpkırmızı süt:) Hep kanardı…. Bana en son iyi gelen fito ve hametan kremi her emzirme sonrası sürmek oldu(genel cerrah önermişti) Biraz yorucu oluyor bebek devamlı memede kalmak istediği için ve bu kremlerle emziremedigimiz için devamlı yıkamak ve tekrar kremlemek gerekiyor
Selma2412- Lina_mungsn olacağı varsa oluyor krem falan hiç işe yaramıyor sebebi bence bebeğin yanlış kavraması memeyi. Bende çok krem kullandım lansinoh olsun başka olsun ama bebeğim uykulu olunca bile yanlış kavradıgında çok şiddetli ağrı oluyor kahverengi yeri komple alması lazım ağzına ama hem küçük oluyorlar hem de adapte olma süreleri oluyor bebeklerin yani benim bebeğimin öyleydi suan 2 haftalığız hala ağrı acı oluyor gümüş kapaklar çok pahalı ama kullananlar memnun kalmış ben bitek onu kullanmadım
Mercimekannesi45 Lina_mungsn ne gümüş kapak ne krem hicbirsey ise yaramamisti stres filmi gogsumu ucunu kapsayacak şekilde kesdim emzirdikten sonra ıslakken süt varken yani yapistirdim bir daha emzirmene kadar kaldı anne sütü iyi etti bildiğin parcalanmis kanıyordu yani
burcuAy15 Canım ben hamileyim ama herkes şimdiden başla diyor ve lansinoh öneriyor 35 haftalığım belki denemek istersin
ASE6154 Lina_mungsn ben burda görüp tahinin üzerine çıkan yağını sürdüm dün, bugün emzirirken hiç acı yaşamadım ve kabuklarda yumuşayıp düştü deneyebilirsin😊
Caglademiral Lina_mungsn Kremi boşver gümüş kapak kesin al kremler bi işe yaramıyo 3 ay ağrı cektim kan emzirdim resmen çocuğa hepsini kullandım hiç biri fayda etmedi gümüş kapağı denedim hemen iyileşti ondan sonra hiç olmadı çok sükür şimdi 2. Hamileliğim hiç krem filan almadım gümüş kapağını yine valizime koydum doğum zamanı için 🥰
Caglademiral Aysegul7766 e bebekde yada trendyoldan alabilirsin gümüşün iyileştirici gücü olduğu için bulmuşlar gerçektende iyileştiriyo küçük kapak gibi bişey gögüs ucuna yerleştiriyosun sütyenini de üstüne kapat o tutuyo onu emzirceğin zaman al sonra tekrar kapat iyileşene kadar devam et sonra bırakabılırsın ondan sonra hıc yara olmadı benım
sarikiz1 Bende 37 haftadayım lansinoh sürüyorum birde gümüş kapak aldım inşallah yaşamam o acıyı ilk kızımda çok çektim valla şimdi daha tecrübeli tedbirli gidiyorum 🥲
Zumra1234 sarikiz1 ahh bendr ayniyim ilk hamileligimde cok cektim 31 haftaligim gumuş ve lansinoha başladım bilmiyorum erken mi ama o günleri yaşmak istemiyorum
sarikiz1 Zumra1234 biraz erken geldi bana göğüs ucunu uyarmak doğumu başlatabiliyor o yüzden biraz daha bekleyin bence
Bilibon İlk bebegimde hic aorun yasamadim gogus kalkaninkhllandim plastik olandan meme hava aldigi icin bence ise yaradi arada zeytin yagi yada kantaron yagi surdum masallah simdi diger minnosdada aynilarini denicem bakalim bu nasil olucak
Zumra1234 sarikiz1 õyle mi😮 geçen haftadan beri yara olmuştu kabuk baglamışti af edersiniz. korktum şimdi cikarim haftaya randuvum var bir danişim tesekkur ederim🤲