Selensse Kızlar üç tane 10 lu bir tane beşli bir tane de tulum şeklinde yeni doğan hastane çıkışlarım var ama isimli yok isimli de yaptırmak istiyorum bunlar hep hediye geldi ama abartı mı olur sizce bi tulum yaptırsam diyorum
myavocado Selensse imkanınız varsa, istiyorsanız yaptırın ya icinizde kalmasın. Kullanmadığınız olursa da hediye edersiniz paylaşırsınız, bebek bekleyen biri ile 😊
Ygmr01 Selensse içinizde kalacağına yaptırın. Bu sefer yaptırmazsanız pişman olursunuz keşke yaptırsaydım dersiniz. Fazla gelirse de hediye gelenleri evde de giydirebilirsiniz. Hem yedekte bulunsuz yanınızda onları yedek olarak hastane çantanıza koyarsınız
dogurangaplumba Selensse hediye gelenler içinize sindiyse tulum,battaniye,puset örtüsü yaptırabilirsiniz ama eğer sinmediyse takım yaptırın battaniyesiyle beraber
FyA Selensse ablacım okadar hastane çıkısını napıcan ? Zaten hap kadar oluyo onlar 🤣 ben bi tane isimli yaptrdım ama nasip olursa Mevlütde giydircem 🥰
Selensse dogurangaplumba Ygmr01 myavocado içime sindi hepsi ama isimlisi yok diye düşünüyorum sadece bir tulum alayım en iyisi battaniye falan da çok var annemde yaptırıcam diyor zaten daha teşekkürler 🥰
Selensse FyA çok hediye geldi ben almadım ki Mevlüt takımı da hazır annem almış ben sadece tulum yaptırırım diye düşünüyorum ya battaniye falan yaptırmicam hediye gelenler beğendim zaten