poyrazege1503 Kızla merhaba bugun az miktar kanamam oldu şuan hala leke seklinde devam ediyor acile gittim normal olduğunu söyledi kese etrafında kanama yok bu haftalarda olabilir dedi aynı zamanda progestan kullanıyorum ağiz yoluyla 1 düşüğüm var diye hamile kaldigimda başlamıştım başına gelen varmi kac gun sürdü ne zaman gecer bu ara ara geliyor hala az az
Sainmizgin poyrazege1503 doktorun ne diyorsa onu yap benim üç aya kadarda oluyordu şuna durdu hayırlısı hakkına canım
Crocus20 poyrazege1503 çok geçmiş olsun öncelikle bu durumu malesef ki daha önce ve şimdi bende yaşadım ama acilden ziyade kendi doktorunuza haber verirseniz daha iyi olur. Progesteronun yanında proluton iğne başlanabilir ve yatak istirahati verilebilir size. Şu ara yaptığınız tüm aktiviteleri bırakın bence olabildiğince ayakta kalmamaya çalışın uzanın. En önemliside stres olmamak biliyorum bu çok zor ama bebeğiniz için olmamalısınız içinizi ferah tutun
Hatice5258 poyrazege1503 kaç haftalık şuan Benimde 5 haftalıkken başladı 8 haftaya kadar kanamam sürdü. Ben ilacı vajina yolundan aldım. Kanamam kesildi ama hala sancılarım olduğu için düşük tehlikem varmış. Üstelik 19+6 haftasındayım. Üstüne kum döküyorum. Yiyecek ekmeği varsa Rabbim nasip eder. Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.🤲💓
poyrazege1503 Crocus20 ben zaten çalışan biriyim cokta yorulmuyorum masa basindayim ama neden oldu hic bilmiyorumm çok korktum ilk defa basima geldi belki bayrama kadar rapor verir bana bilemedim
Hazalkutlu Benimde aynı durum oldu 13.hafta da hiçbir sorun yok kanama alanı vs ama adet olur gibi şakır şakır oldum hemde , proluton igne ve progestan fitil başladık hemen kesildi şükürler olsun suan 15.haftadayiz. sizin kaç haftalik?
poyrazege1503 Hazalkutlu 10. Haftamdayim ilk baslarda koyu kırmızı kahve rengi karışık bi renkti anlayamadım hemen gittim acile ama sonrasinda kahverengiye döndü minik minik geliyor arada yarin kendi doktoruma gideceğim ilk defa başıma geldi ama çok şükür bebegim benimle🙏