srparlk Düz sağa sola yatınca karnım sanki içine çekiyormuş gibi oluyor çok zor yatmaya başladı 2 gündür sizde de bu haftalarda böyle oldu mu aslında göbeğim çokta büyümedi ama neden böyle oluyor anlamadım siz ne gibi zorluklar yaşıyorsunuz bu haftalarda
deryaa_milena srparlk benim de 27. Haftadan sonra sağa sola yatarken karnımı aşağı çekmeye başladı hatta kaburgam acımaya başladı geceleri şimdi 29 haftamdayım gittikçe daha zorlaşıyor yatmak uyumak 😀
srparlk Yildiz_20 evet yaa bende de oluyor o nefes darlığı normal bişey herlde ne zamana kadar böyle oluyor acaba
Ebru0627 Bende 27. Haftadayim bugunlerde pek hareketli degil benim ki 3-4 saatte bikac tekme onceden daha aktifti sizdede boylemi durumlar
srparlk Ebru0627 yani dün çok hareketliydi şimdi hareketleri azaldı bazen oluyor 3 4 saatte bir hareket ettiği değişkenlik çok oluyor bence normal bir durum
deryaa_milena srparlk benim 27 haftaya kadar çok rahat geçmişti hava ısındığından beri çok zorluyor 🥲 daha baya da var Allah yardımcımız olsun 🙏