SiriusAb https://hizliresim.com/5chep77 Kızlar sizce pik var mı? Çatlamış mıdır? Ben daha koyulaşır diye bekliyordum ama tekrar silikleşti.
SiriusAb filizz06 ay teşekkür ederim içim rahatladı ya. Ben daha koyulaşma bekliyordum. Bi anda silikleşti.
filizz06 SiriusAb ben aylardır yapa yapa çok iyi öğrendim artık sende değerlendirdiysen inşallah güzel haberleri alırsın 🙏🥰
Sinerjik Merhabaa bende ayni durumdayim hem de gunlerimiz de aynı 🥹 Insallah hayırlı sonuçlar alırız seninde 6 7 yumurtlama görünüyor ve sonraki gun çatlamış 🥹 bu da benimki
SiriusAb Sinerjik Ayy evet benim de 6-7 si gibi koyulaşmış. İnşallah ikimiz de güzel haberler alırız . Takipte kalalım aynı anda hamile kalmışızdır belki :))
Sahra1221 filizz06 benimkine de bakın lütfen geçen ay pik olmadı. Doktora gittim kiste dönüşmüştü. Bu ay test yaptım ama pik oldu mu anlamadım.
Sahra1221 filizz06 evet öyle o yüzden takip ediyorum. İnşallah bu defa olur. 6’sında koyu oldu ne zaman test yapsam çıkar kan testi yani . Teşekkürler bu arada yardımcı olduğun için 🌸
filizz06 Sahra1221 erken gebelik testin varsa adete 4 5 gün kala çıkar ama genelde yumurtlamadan 17 gün sonra test yapılması gerektiğini biliyorum ki net bi şekilde çıksın