hatseum12 haftada kusmalarım başlamıştı. 10. haftanın yarısında bitmişti şimdi 12+0ım tam dün gece yine başladı. ama normal kusmuyorum ya gece iki kere uykumdan uyandım kıvranarak. böyle olan var mı ? bayılacak gibi oluyorum kusana kadar kıvranıyorum kusunca rahatlıyorum. şimdi bugün yine işteyim sürekli az az kusuyorum. bitti sanmıştım yine başladı. ne zaman bitecek domates ekmek yiyorum sadece onu da geri çıkarıyorum zaten.
Aleynaceyhannnn hatseum12 benim 12.haftaya kadar sürmüştü bugün 16 olduk 2 gündür arada bir yokluyor ama sadece bulantı oluyor. 12.haftaya kadar ağzıma lokma sokamamıştım o yüzden sadece bulantı durumu çok da sıkıntı yaratmadı bende. Umarım sizin de en kısa sürede biter
Serpilmas hatseum12 prifemyn dr yazdirin doktora. Bende hiç bişey yiyemiyordum ta ki doktorum bu ilacı verene kadar
hatseum12 Aslanmom1 bir ara çubuk kraker ve salatalığa sarmıştım. onlardan da tiksiniyorum. naneli şeker veya sakız iyi geliyor bana.
Hasret18ayaz İlk gebeligimde 8. Haftada başlayıp doğum kadar sürmüştü şuan 5+5 bugün kusmaktan ölüyorum biranda başladı galiba dün hicbirseyim yoktu bugün deli gibi kusuyorum