Nurellata Brvndkm Srp53 ogretmenanne2024 123kruvasan Yeniyeniden Eliffyamann Kizlarrr lütfenn bakın buda şimdiki yaptığım testt
Nurellata Brvndkm Srp53 ogretmenanne2024 123kruvasan Yeniyeniden Eliffyamann Cevkk Pamiramsi Kizlarr 9 10 11 haziran test yaptim sürekli silik çizgi çıktı dedim herhalde küçük biraz bekleyeyim bugün adet günüm ve 2 test yaptim biri tek çizgi digeri yine silik çizgi ve koyulaşmaada yok hep ayni siliklikte noluyor anlamadim . Almanyadayim ha deyince burda kan vermeye gidemiyorsun nolur fikirlerinizi paylaşın benimle kafayı yemek üzereyim
Nurellata 123kruvasan Ben almanyadayim canım presense diye bi marka Hep bu markayla yapıyorum ama hic şimdiki gibi çıktığı yoktu
pastella Nurellata benimde 4 gün önce böyle silik çıktı akşamına kan verdim 27 beta. inşallah seninde var gibi duruyor. fotograf eklemeye çalıştım ama beceremedim ☺️
ogretmenanne2024 Nurellata çizgi görünüyor ben daha silik ile öğrenmiştim inşallah kanda da çıkar kalbinize göre versin Rabbim🌸
Nissyoo pastella artışınız nasıl oldu acaba dün regl olmam gerekiyordu olmadım bugun kan verdm 18 cıktı benmde iki gnde bir kan vermek gerekiyormus sanırım