Bir_nazenin01 sevalciftci @Ha34kaya @Dlnmrc @mrserdogan12_ @Mihriimah @Nurellata @Ayssemir @Hicran57 Kızlar kahverengi lekem geldi yerleşme mi yoksa adet mii 🥺
Hicran57 Bir_nazenin01 yerleşme lekesi hemen gelmiyor diye biliyorum benim 7 haftalıkken olmuştu. En sağlıklısı sonucunuzu öğrenmek olacak sanırım 🥰
Serlut Benim 4 haftalikken yerlesme kanamam oldu zaten kan gibide degil tam. Yani olabilir. İnşallah güzel haberlerinizi alırız 🥰
Bir_nazenin01 Kızlar hep 2.0 çikiyordu şimdi çikti sonuç <0.3 çıkmış bu daysdoctor test yine yanılttı beni zaten lekem geliyor kısmet değilmiş bir daha ki aya inşallah @sevalciftci @Serlut @Hicran57 @Ha34kaya @Dlnmrc @MelodyFairy @myangelson @Mihriimah @Nurellata @Ayssemir
Ha34kaya Bir_nazenin01 yaa inşallah bidahaki ay iyi olur bence tamamen düşünmemek gerekiyor ya bu ovulasyon test bu uygulama vs falan
Hicran57 Bir_nazenin01 evet malesef 5 üstü pozitif oluyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bidahaki ay predictor test yanılmıyor ondan alsanız daha sağlıklı sonuç verir 🙏🏻
MelodyFairy Bir_nazenin01 hakkında hayırlısı olsun canım en azından lekelenmen gelmiş sökülür rahatlarsın Gün hala bekliyorum bende olmayı
Bir_nazenin01 Ha34kaya evet ya akışına bırakmak istiyorum ve test almak istemiyorum artık Rabbim ne zaman nasip ederse artık herşeyin hayırlısı 😍