Nurellata Bir_nazenin01 Var canım görüyorum ama daha çok küçük ondan az gözüküyordur yarin saba tekrarla testi inshallah vardır
Gozdemm0 145356- bence galibalarlq konusup insanlara ümit vermeyin ben gormedim ayrica tedte cikip kanda cikmiyo bazi insanlarin kan tahlili yapsin hers3y net belli olur umit verince bos cikinca gercekten bende uzuluyorum .
145356- Gozdemm0 her şey olabilir emin olun çift çizgi silik bile gözükse doktor hele bi bekleyelim bile dese insan o umuttan vazgeçmiyor o umuda tutunuyor bence gereksiz duyar kastınız bende herkes gibi fikrimi belirttim sadece😇
Nurellata Gozdemm0 Sevvalll42 Meral0147 Bir_nazenin01 HelloooMomy 1tosbikannesi Meral0147 Kizlar lütfen benim testimede bakın az önce yaptım
Sevvalll42 Bir_nazenin01 çok silik görüyorum ama eğer varsa geç döllenme galiba çünkü 6 gün gecikmede baya net çıkması gerekirdi
Meral0147 Bir_nazenin01 canım hade gözün aydın var gibi gözüküyor bence yarın git kan ver hayırlı olsun inşallah
Nurellata Bir_nazenin01 Sonuç nezaman çıkacak canım bende merak ettim haberdar et bizide inshallah güzel haberlerini aliriz
1tosbikannesi Benimde 6 gün gecikme olmuştu kan testinde beta hcg 210 gelmişti heyecandan birde test yaptım net kırmızı çizgi oluşmuştu tabii herkeste aynısı olmuyor bence hemen kan testi yaptır silikte olsa çizgi görünüyor
Gozdemm0 145356- ben zaten olamaz demedim gereksiz duyar denmez neyse onu soyluyorum bazi insalarda teste cikiyo kanda cikmiyo dedim en iyisi kan vermesi 1gunluk bebek olsa dahi cikar cogul konustum gereksiz duyarlikla alakasi yok 🙂