hanlnim Bence ilk olarak çift yönlü oluşuna bakmalısın yani benim için önemli bi özellikti bu bebeğimi istediğim zaman kendime doğru takabiliyorum sıkıldığında da dışarıyı izler şekilde takıyorum. Toplu taşıma kullanan biriysen hafifliği rahatlığı çol önemli benim arabam hem ağır hem büyük beni biraz zorluyor bazen. Joie markasının çift yönlü olan ve bebeğin oturduğu yerle beraber kapanan arabaları var onlara bak istersen. Mesela ben illa portbebeli olsun istemiştim arabam şu yatak haline gelince beşik gibi olanlardan bazen düşünüyorum çok da gerek yokmuş yani beşik gibi olması yatınca etrafı kapalı olması içi geniş olması bebeğin rahat yatmasını sağlıyor ama dediğim gibi beraber kapanmafığından benim için eve girip çıkarken beni yoruyor asansör yok 2. Kattayım zor oluyo ama yoyko markasının city seyahat sistem olanı öyle değilmiş bunu arabamı aldıktan uzun süre sonra öğrendim başta bilsem onu alırdım. Eğer büyük olması vs senin için sorun olmazsa o modelede bakabilirsin şuanlık tecrübe ettiğim konular bunlar canım umarım anlatabilmişimdir