Esomami Merhaba kizlar bende sukur dogum hikayemi yazacagim😊 yani aslinda herkesinkiyle ayni gunu belli oldugu icin bu aksam 4 gibi yatisim yapildi buarada devlet hastanesinde oldum nstye baglandim ultrasonla tekrardan bakildi hersey normal ameliyat icin sirami bekledim acil vaka varmis sansima 7bucuk gibi ameliyat onlugumu gitdim damar yolum acildi sondam takildi oyle cok aci hissetmedim kizlar 🙂 snra beklenen an dogum hanenin yolunu tuttuk 8 gibi ameliyathanede hazirladilar beni spinal icin ignem yapildi ki o hic acitmiyo 1. Bebekten tecrubeli oldugum icin hic sikinti cekmedim ve sakinlestiriciyede gerek duymadim 😊 ignem yapildi tabi aci yok ama herseyi hissediyorum 8.25 te minnakim geldi ayni bana benzettiler ama ayni abisi bence 4.500 gram dogdu boyunu sormadm😊 bebisimi optum kokladm goturduler snra benim dik ilmem falan 9.5 gece ameliyattan ciktim hersey cok gusel gecti yatakta kan akisi oluyomu die karnima bastirdilar ama hala uyusuk oldugum icin aci hissetmedim😊 sorulariniz varsa cevaplarim Alahim herkese guzel dogumlar nasip etsin hepinize bol bol dua ettimmm normal olanlar bi agrida kurtarsin sezeryan olanlarda fazla agri cekmesin inss 😘😘😍😍 darisi bekleyen tum annelerimize inss cok gusel duyguymus gercekten daha kalkmadim kalktimmi daha iyide olucam inss😊 neskafemi ictim burdaki tavsiyeler uzerinee 😘❤ bizde hem happy kids hem hapy moomdan ayrilmayz heralde☺☺☺ hakkinizi helal edin
Yasmin41 Esomami maşallah bebeğinizle sağlıklı hayırlı uzun ömürleriniz olsun :) nesface ne için içiliyor acaba merak ettim ve sezeryandan sonra yiyip içmemz gereken birşey var mı dikkat edilmesi gerekenler
_RainBow Esomami sizinde ikincid değilmi çok şükür sıranızı savdınız allah yardımetsin hemen ayaklanın inşallah 🤗benim daha var 33 olduk bakalım çok korkuyorum umarım güzel geçer benimde 😕
erda Esomami hayırlı uğurlu olsun bebişiniz daha önce konuşmuştuk yakın oturuyorduk kocaman olmuştur artık bebişiniz sağlıkla huzurla büyüsün
Esomami Yasmin41 canim neskafe narkozu kolay atmak icin iciliyomus bende burdan okumustm bide gaz cikarmak icon kayisi kompostosu ama ben hazir meyvesuyu aldm🙂 bakalim gaz daha cikartmadim da bakalim
MMB Ne kadar sürede ayağa kalktınız çok ağrı oluyormu sutunuz geldimi ve karnınıza kum torbası koymuslarmiydi çok oldu ama kusura bakma