mommyy24 artikbiranneyim 37 haftalık hamileyim arkadaşım lansinoh verdi bana fakat sürünce göğüs uclarım yanıyor tarihi mi geçti açana
Alyadefne Hayalciressam o size bağlı eğer göğüs ucu ve kahverengi bölgeniz büyük geniş ise XL alın ama normalde standart olanı almalısınız
ela2023 Bence kesinlikle xl alın. Ben standart boy aldım zamanla göğüs çevresi genişledi iyileştireceğine can yakmaya başlıyor küçük gelince . Bir de ister istemez göğüs ucu da çıkıyor emzirdikçe, bu sefer küçük gümüş kapak baski yapıyor
Buseemm Bu gümüş kapak yada bahsettiginiz baska birseyler fln daha var onlar ne aceba 🤭🙄🤦 hicbisey bilmeyen bennn aydinlatirmisiniz bni
mineoksuz11 Hayalciressam yalan olmasın xl sanırım hatta büyük müdür ki diye konuştuk eşimle de bir tane vardı ben alırken mağazada onu almıştım ama sorun olmadı
-Hilal- Aysenuer doğumun 3.gününden bildiriyorum. Hastaneden beri memelerim parçalandı ağlayarak emziriyorum. Herşeyi aldım ama krem ile kapak almadım ama bin pişmanım. Eşimi şimdi gönderdim ebebekten almaya. Neden daha önceden almadın diye soracak olursanız anne sütü falan sürersem iyi olur diye düşündüm daha doğal şeyler kullanmak istedim ama fayda etmedi.