Arsenugre Selam anneler ilk gebeliğim son adet tarihime göre 5+5 teyim. Geçtiğimiz cuma 5+3 te keseyi görmek için ilk randevuma gittim medipole. Doktorum tatlı bir kadın gibi aslında ama keseyi gördüm deyince bebeği de görüyor musunuz diye sordum yani küçük bir şey var gibi dedi nasıl yani dedim emin olmam için alttan bakmam gerekiyor dedi vajinal muayene ben istemedim. Beni biraz daha rahatlarsın isterdim bilemiyorum kuşku düşürdü içime haftaya cuma kontrole gideceğim ..
minnosbirkiz Arsenugre benim ilk muayenem vajinal ultrasonla yapılmıştı, hem keseyi, hemde içinde ki minik oluşumu görmüştük, karnımdan baktığında sadece kese görülmüştü ☺️ eğer vajinal muayene istemiyorsanız, şöyle 10 gün sonra giderseniz daha rahat görülür
melekmi22 Arsenugre alttan muayeneye gerek olduğunu düşünmüyorum erken gitmişsin canım bende erken gittim kese vardı bebiş minicik bisey dedi hatta görmedi sonea gördü karışık şeyler oldu 😅 8. Haftada herşey belli oldu şükür
Arsenugre melekmi22 insan dayanamıyor 😁🥰 kontrol muayenesinde 6+3 olacağız belki görürüz bakalım sonra araya bayram girecek zaten 🥹
gayesblog Arsenugre ilk haftalarda normal ultrasonla bebeği göremezsiniz. Vajinadan bakılması gerekiyor. Muayene olmak istemiyor iseniz 2 hafta hatta 3 hafta kadar gitmeyin. Çok sağlıklı ölçümler olmaz.
Arsenugre gayesblog benimle haftasına göre aynı olanlardan çok gören de vardı forumda okumuştum sanırım geç döllenmeyle alakalı.
melekmi22 Arsenugre bana net 8. Haftada söylediler sağlıklıdır şöyledir böyledir diye diğer haftalar için çok erken çok küçük olsada olmasa da bilemeyiz demişlerdi sen inşallah görürsün 🙏🙃 Arsenugre