Arkadaslar Bende Melegime Kavuştum bu sabah 8.50 de , Gece Hic birseyim yokken birden 5 dakikada bir gelen sanciyla uyandim 6 cm acikliga evde 4 saatte ulastim son 1 saattede tam aciklikla cok kolay dogum yaptim , kimse normal dogumu zor görmesin her dogum farklidir cok sukur melegim simdi yanimda darisi bekleyen herkese 🙏
    bgm96 canım kaç haftalık doğum yaptın bide doğum için birseyler yaptın mı gözün aydın allah analı babalı büyütsün 🙏😍
      bgm96 gözün aydin Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Rabbim tüm hamilelere kolay doğumlar nasip eylesin
        Ayy ne güzel Allahım bize de nasip etsin inşallah kolay doğum😍
          Gozdemomy 37 haftalik dogum yaptim , bol calisma hic yatmadim hep ayaktaydim onun cok faydasi oldu diye dusunuyorum 😁
            bgm96 hayırlı olsun allah saglıklı sıhhatlı büyütmek nasıp etsın. Bızede sızın gıbı kolay dogumalr nasıp etsın 🙋🏻‍♀️
            bgm96 ah bende 37+4 üm bir an önce doğsa bende 32. Haftama kadar calıştım daha sonra evde hic durmadım hep aktifim 35 haftalıga kadar sancılarım vardı simdi yok 😔
            bgm96 gözün aydın evde 4 saat dedin toplamda kaç saatde doğdu cnm
              evde açılmanın gerçekleşmesi için neler yaptın sancıların sırasında
                Ecehan Ben bu zamana kadarhicoturmadim calisiyordum zatenyogun tempolugeciyordugunlerim bolbol yuruyustavsiye ediyorum hepinize evde sancim bi anda vurdu sanciyla birlikte acilmam oldu baska hic biseh yapmadim😍
                bgm96 hayırlı olsun 😍😍😍 dikişler acıdı mı acaba o konuda biraz aydınlatır mısın?
                  Merveeliyy dikerken hichissetmiyorsun benim az zaten dikisimde ama daha sonra gün icinde illaki rahatsiz ediyor biraz