yasminnnnnnn Her ay belirtim olurdu boş cikardi bu ay hiç birşey yok bakalım sonuç ne olacak 😅 Bata 1 hafta kalanlar belirtileriniz varmı ?
Kb4576 yasminnnnnnn şu an 7 haftalık hamileyim ve sizlere dua ediyorum rabbim kucaginizi boş birakmasin sizi evlat ile mujdelendirsin inşallah ♥️🤲
Yusufayazin__annesi yasminnnnnnn bat 18 benimde beklemedeyim geçen hafta salı gitmiştim yumurtalarım biri 16 biri 18 mm di
Buseemm yasminnnnnnn dun kasigima bi sanci girdi birden bide akinti olsu o sirada dedim yine aceba yerlesme kanamasi mi oluyor ama hicbisey yoktu 5 6 gun kala test yapmistim negatifti şimdi günümü vekliyorum ama bu ay da yok galiba 🙄🙁 üzülmüyorum ama alistim 😁 hakkimizda hayirlisi
yasminnnnnnn Buseemm Gönlünden geçen olsun inşallah 🥰 bende geçen aylar hep kasık ağrısı batma yaşadım ama negatifti bu ay hiç birşey yok😅
Berhif-21 Ozlm_24 ay benim de aynısı aniden kramplar giriyor ve sanki idrarım da böyle kanlı gibi çok koyu
fatma4136 bat 17 akinti yasiyorum sadece, daha once ki gebeligimde bir belirtim yoktu o yuzden bilmiyorum 🤲🥲
Ozlm_24 İlk defa böyle bişiy yaşıyorm karnım kazınıyor resmen yemekte yedim atıştırdımda bugun sürekli acıkıyorum neden böyle oldu gebelik belirtisimi acaba 😅Benim pskolojim bozuldu 😂
yasminnnnnnn Kb4576 hayirlisi ile dogurmayi nasip etsin kuzum çok sağol bir tane kızım var yasim geçmeden bir tane daha nasip eder inşallah rabbim ,🥰