Eliffyamann Ya 13e pik olabilir denilmişti bende 14u çatlama sandım ama 15 16 hala silik değil 🤔 e ben erken yumurtladim sanıyordum akıntım agrım belirtilerim bitti kalmadı acaba yeni mi yumurtlucam 😳 uygulamaya göre 2 gün gösteriyor yumurtlamaya
_Mother_ Eliffyamann 13 pik değilmiş zaten ama her testin hassasiyeti farklı oluyor doğru analiz için aynı marka ile devam etmeniz daha doğru olurdu 16. Koyu 17 veya 18 de pik olur diye düşünüyorum
ZeynepDuru17 Eliffyamann hiç anlamam bu konudan yumurtlama çatlama ne zaman nasıl olur ne yapılır erkek bebek için bile bı gün varmış o gün yaparsan erkek oluyormuş ama ben hiç anlamıyorum 🥴🤣
Eliffyamann _Mother_ ovulasyon ilk kez yapıyorum hiç aklımda yoktu ama yumurtladim sandim test alayım dedim 14u çatlamış sandim ama emin olamayınca tekrar test aldım ondan farklı oldu yoksa planlı olsa ay başından kullanırdım 😕 o zaman uygulama dogru gösteriyor iki gun sonra pik teşekkür ederim 🌸 Buseemm
Buseemm Eliffyamann bak bnde once ov. Testinden kaset testle basladim. Sonra innovita denedim gercekten dogru sonuc veriyor seni kendi testime etiketlicem ordan karsilastirabilirsin istersen 😊
_Mother_ Eliffyamann adetiniz düzenli ise uygulamaya verileri doğru girmiş iseniz doğru olabilir evet gebelik oluşur inşallah ovulasyona devam etmek isterseniz gelecek ay adet sonrası aynı marka ile başlayın testleri atar iseniz yardımcı olmaya çalışırım
ZeynepDuru17 Eliffyamann ben ilk kez bile yapmadım sen gene yapmışsın 🤣🤣 inşallah öğrenince banada anlat 🤣🤣 ahahaha
Eliffyamann _Mother_ uygulama adet zamanimi doğru biliyor canim ama bu ay akıntım ve agrim adetten hemen sonra başladı yumurtladigimi anladim sonra test yaptim koyu cikti suan hic belirtim yok akıntım durdu ondan yumurtlama bitti diye düşündüm eger uygulama dogruysa şaşıracağım
Eliffyamann ZeynepDuru17 valla vücudumu tanıyorum bana göre yumurtlama bitti ama bu testler kafa karıştıyor bence hiç bulaşma 😂😂
Buseemm Eliffyamann tamamdir atiyorum hemen ilk resimdeki bazi gün iki kere test yapmistim 2. Resimde asıl gün gün olan test catlama ve siliklesme belli
ZeynepDuru17 Eliffyamann ben buna bulaşirsam kafayı yerim denk getirmek için piskolojim bozulur o yüzden bulasmiyorum 🤣🤣