Merhaba kızlar şuan bebişim 10 günlük bende fırsatım varken yazayım dedim. Benimki gelmek istemeyen bir kızçeydi o yüzden 30 Mayıs Perşembe günü saat 10 da yatışım yapıldı 11 den itibaren suni sancı verilmeye başlandı. Hiçbir şekilde açılmam sancılarım yoktu kanala bile tam inmemişti kafası açıkçası baya uzun sürecek diye çok korkuyordum. İlk 2 3 saat dayanabilecek sancıydı sonra saat 3 buçuk gibi doğumhaneye indirildim açılmam 8 9 cm olmuş diyerek doktorum geldi baktı 6 7 cm dedi sonra yan tarafa alıp daha çok sancı çektim önceden 2 3 dakka da bir gelen sancılar 30 saniyeye düşmüştü artık bağırmaya başladım sezeryan istiyorum diye sonra tamam doktoru çağıralım dediler gene doğumhaneye alındım 8 9 cm olmuş bile. 3. Ikınmam da saat 4.20 de bebeğimi gördüm biraz dikişim uzun sürdü o yüzden geç çıktım servise. Bi çıktım açlıktan ölecekmişim gibi yemek istedim sabahta aç gitmiştim zaten ona yordum içimden ama 2 kase çorba 1 kase cacık 1 tabak bulgur ama hala doyma hissi yok elim ayağım titremeye başladı. Annemler altına kan geçmiş ayağa kal değiştirelim dedi benim kalkmam ile bayılmam bir oldu uyandığımda etrafım doktor doluydu yer ise kanlı parçalar o parçaların büyüklüğü hala aklımdan gitmiyor sonra zaten acil doğumhaneye indirdiler kanamanın nerden geldiğini öğrenebilmek için narkoz verdiler saat 7 de 8 de narkoz etkısınden çıktım onları izliyorum onlar dikmeye çalışıyor bende onlara söyleniyorum söylemiştim size sezeryan istiyorum diye 😅 yarım saat sonra çıktım gene yukarı ama çok kötü bir andı herkes için ölümden dönmüşüm yani. Beni zorlayan suni sancı oldu ve sonrasında atılan 3 dikiş. Biraz uzun oldu ama sorunuz varsa alayım.