sariniz13 Kızlar geceden beri belim çok ağrıyor resmen nefesimi kesiyor sabaha karşı bu ağrı kasıklarıma indi sağ boşluğumdaydı şuan kasıklarımda uzandım dinlendim geçmiyor sürekli tuvalete çıkıyorum doğum sancısı olabilir mi 36+3 deyim
Dlar Canm naptin yeni gördüm geçmeyen ağrılarda doktorum gel demişti hastaneye ama önce bu ayakları I kaldır uzan rahatla demişti sıcak su torbası da uygula istersen demişti iyi gelirse gelme gelmezse çık gel demişti
sariniz13 Dlar ağrılarım hala devam ediyor sık olmadığı için hastaneye gitmedim bugün sağlık ocağında ebeye gittim o da bana son ayın olduğu için sancıların yavaş yavaş başlıyor olabilir dedi sıklığını takip et sıklaşırsa hastaneye git dedi
edamelek sariniz13 Canim suan ayniyin bende 36 3 dunden beri benimde ayni bel agrisi alt karin agrisi ve makata vuran agrim vR yattm kalktm gecmedi aksama kadar idare ettim ama dayanamayip acile geldim ve yatis verdiler sancilarim duzenli yuksek cikti surekli serum takiyorlar sabah sezeryan olacagm bence agrin devam ediyorsa bekleme git hastaneye
sariniz13 edamelek yeni yeni makata vuran ağrımda olmaya başladı ama dayanmaya çalışıyorum ama benim öyle sık olmuyor bi kaç saatte bir o yüzden gitmek istemedim