Mrvnrdlkc Kızlar tahmini 5 6 haftalık hamileyim fakat dayanılmayacak ağrılarım var sanki etlerim kemiklerimden sıyrılıyor nasıl canım acıyor tahmin edemezsiniz dizlerde ağrı ellerde uyuşma sürekli Yorgun’um halsizim lütfen yardımcı olun neler yapabilirim 16 aylık bebeğim var hala emziriyorm ve bu ağrılara rağmen onu aksatmamalıyım eşim asker her zaman evde değil bir de gurbetlik var annem yok yanımda bana fikir verin lütfen 🙏
Aysegul377 Mrvnrdlkc cnm gçmş olsun ama hamile olunca bebek emzirilmiyor diye biliyorum. Ağrılarında vitamin eksikliğinden olablr.emzirdgnden dolayı bebeğe gidiyor vitaminler.
Pekgokcen Mrvnrdlkc hic bir fikrim yok gecmis olsun lakin yarin bir doktora gorunmenizde fayda var... gribal biside olabilir
Serpilataman Mrvnrdlkc emzirmeyle ilgili bende sormuştum bana da doğuma kadar emzirilebilir hiçbir sıkıntı yok demişti doktor yani şikayetlerinizin bebeğinizi emzirdiğiniz için olduğunu sanmıyorum
RabiaRabia Mrvnrdlkc bende de olmuştu ellerim dökülüyor ayakta duramıyordum aşırı halsizlik vardı sonra öğrendim ki hamileri bir kaç hafta sonra geçmesi lazım benim öyle olmuştu☺️
Serpilataman Allah yardımcınız olsun öncelikle burda yazılacak olanlar herkese iyi gelmeyebilir lütfen doktorunuzla paylaşın bunları. Bende ailemden uzaktayım kimse yok yanımda eşim çalışıyor 5 yaşında oğlum var 2. Hamileliğim dediğiniz gibi çok zor geçiyor her çareyi denedim hiçbir şey fayda etmiyor bana buda bizim imtihanımız sanırım allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Serpilataman Mrvnrdlkc ben 4 aylık hamileyim hala kusma sancı deli gibi devam ediyor sürekli sancım var gidiyorum bebek iyi. . Çok iyi anlıyorum sizi
Mrvnrdlkc Serpilataman var inşallah emzirmeyi çok istiyorum hemen kesmek istemedim sütün tadı değişesiye kadar emsin kendi bıraksın istedim
aylaacetin Mrvnrdlkc emzirdiğin içindir büyük ihtimalle. Vitaminsiz kalıyosundur kalsiyumların çocuklarına geçiyor böylece kemik ağrıların artıyor. Bence en kısa zamanda emzikten ayır senin sağlığın içinde iyi olur.
Serpilataman aylaacetin bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin benim bebek falan emzirdiğim yok ama aynı şikayetler bende de var emzirmekle ne alaka şimdi o zaman emziren her anne ruh gibi gezsin ortada
Mrvnrdlkc İlçedeyiz kadın Doğum doktoru yok ortopedik gitsem yarın ameliyat günü kadın Doğum için merkeze gitmek lazım eşim askeri personel her zaman izin alamıyor malesef ne yapacağım hiç bilmiyorum bu saat oldu ağrıdan uyuyamıyorum