balbadem1 Arkadaşlar kızım 5 günlük asla uyandırmıyoruz kilo da vermiş beslemek için mecbur kalkmalı heryerini soyuyoruz ayaklarıyla uğraşıyoruz ama bana mısın demiyor neler yapılanilir
dogurangaplumba balbadem1 küvezde besleme yaparken süt hemşireleri altını almamı söylemişti benim bebeğimde uyanmıyordu şimdide hiç uyumuyor
iremd-1798 balbadem1 benim ilk kızımda öyleydi ebe bana topuk kısmında beyne uyarı gönderen uyanmasını sağlayan bir kemik var parmağınla o kemiğe vur demişti. Ben hep öyle uyandırdım yani belirli süre. İsterseniz bir de o kemiğe parmağınızla vurmayı deneyin. Umarım uyanır ve güzelce beslenir 🤲🏼❤️
dogurangaplumba balbadem1 kulağını can yakmadan çek, ayaklarının altını sıkmadan ov, göbeğini sever gibi mıncıkla, altını aç, dudaklarıyla oyna,gaz çıkarır gibi elini kubbe yap pış pış yaparken vurduğundan bi tık sert vur ama asla canını yakma
e_blue_sky_a balbadem1 sarılık testi yaptırın. Devlete götürün. Özele güven yok. Özel soyuk soğana çeviriyor insanı. Çok emzirmek gerek. Popo kısmına beze denk gelecek şekilde vur. Çok vurmayın sese uyanır o. Benim hemsireler Çok vurmuştu vajinasjndan kan damlası gelmişti Çok sinir olmuştum dikkatli olun
balbadem1 dogurangaplumba yaa biz çok acemi olduk bebeğim gereğinden fazla kilo verdi doktor eğer yarın 60 gr almadan gelirse yoğun bakıma bile alabilirim böbrekleri zarar görür dedi çok telaşlıyım
balbadem1 dogurangaplumba Allahım inşallah becerebilirim o uyanmadıkça ben de çok strese giriyorum birde doktor böyle söyleyince
dogurangaplumba Benim küvezde öğrendiklerim bunlar canım umarım işine yarar ❤️ Bende nasıl uyutcam bilmiyorum dün gece birden beri asla derin uyumadı 5 10 dk lık kısa kestirmeler yaptı şuan Tsm dinletiyor eşim gel bahtımın kar beyazı çocuk uyudu gibi daha şimdiden çilekeş etti çocuğu ben klasik müzik açıp duruyordum çocuk gel bahtımın kar beyazında sakinledi 🤦🏼♀️
balbadem1 dogurangaplumba Allah razı olsun sizinkisi bu derbeder hayattan hoşlanmış gibi görünüyor 😍😍😍
dogurangaplumba balbadem1 benim bebeğimde ani kilo kaybından küvezde yattı umarım kilo alır eğer küveze girerse hiç korkma öyle güzel bakıyorlar ki inanamazsın bebeğimi benden alıp küveze koyduklarında ortalığı yıkmıştım öyle ağlamıştım ki anlatamam sana 2 gün ayrı kaldık biz sonra benimde yatışım oldu beraber kaldık ben öyle güzel baktıklarına inanamamıştım sanki kendi evlatları her bebekle özenle ilgileniyorlardı hatta taburcu olurken ağlamıştım herkesten helallik istemistim hatta Leyla hemşireye sende gel leyla evde ben bakamam buna demiştim al boklu kızını hadi evinize onun yüzünden 3 4 tane yedek kıyafet getiriyoruz hepimiz deyip bebeğimi seve seve bi kaldı korkma küveze girerse zaten beraber kalıyorsunuz bebekle 1 2 gün sonra en geç 1 hafta içinde taburcu oluyorsunuz
balbadem1 dogurangaplumba 1-2 gün hadi neyse ama 1 hafta çok uzun bir süre umarım kilo almıştır yarın kontrol var tüm tuşlara bastık 🙏
iremd-1798 iremd-1798 bebek olduğu için şiddetini ayarlayabilirsiniz. Çok hızlı vurmadan sadece uyarmak amaçlı parmağınızla vurabilirsiniz. ❤️
Sibelipekf Avuç içini Cip ya ıslak bezle silin ya da işaret parmağıyla avuç içine yavaşça vurun kalkiyor