ASE6154 teachermom1 myavocado Teşekkürler kızlar ❤️ Benimde @teachermom1 @myavocado @Pamuk @umena @Rabiul ve bazı konularda aynı fikirde olmasakta genel konularda son cahil bükücü olarak @tugcesakzci 😄
Rabiul ASE6154 ay ismini unuttum etiketleyemedim 🙈🙈 Doğum nasıl geçti çok merak ettim sağlıkla büyütmek nasip olsun 🌸
tugcesakzci ASE6154 ay canımm ❤ konuştuğum ve sohbetini, ayrı fikirlerde olmasakta fikirlerini sevdiğim bir kaç kişiden birisin. Paylaşırken kullanıcı adı aklıma gelmeyen senin gibi bir kaç kişi oldu🙏
umena ASE6154 yaa ben düşerim bakınn😵💫🫶🫶 benimdeee sizsiniz kızlar @Rabiul @ASE6154 birde kullanıcı adını bulamadığım elif 🥹
ASE6154 Rabiul Allah razı olsun canım hepimize nasip olsun, benim için biraz riskli ve sorunlu oldu plasentam yapışmış tansiyonum birkaç kez düştü fenalaştım ama atlattık şükür 5 günlük olduk bile 😊❤️
Mucizeayla niyetimkalpkirmamak aiyy fark etmeden arkadaş edinmisim hiç beklemiyodum teşekkür ederim gönüllerimiz bir 🥹🥰
Pamuk ateenmommy @Rabiul @ASE6154 kızlar çok duygulandirdiniz.Cok teşekkür ederim.Bende sizlerin yorumlarini çok beğeniyorum,kafalar uyusuyor😅😘😘
uzman_1annemy Dün adım geçti ama rahatsız olduğum için yazamadım yorumları ve üslupları ile dikkatimi çeken arkadaşlar @myavocado @teachermom1 @MorKelebek54 @yeschef-13 @ASE6154 dogurangaplumba Dahada vardır da bunlar ilk sıralarda yorumları her daim bana mantıken daha yakın gelenler. 💕💞
littlechick tugcesakzci iyi sayılır canım hastanedeyim hala. Ve suyum gelmeye devam ediyor 28+5 olduk
tugcesakzci littlechick so bi düzlük kalmış önünüzde çok güçlüsün sen de minik savaşcında dualarımız seninle her zaman ❤🙏
littlechick Pamuk ay canım benim duygulandırdın🥹🥹 Rabbim bu kadar sabrımı inşallah güzel bi şekilde mükâfatlandırır 🥹🤲🏻🤲🏻
Pamuk littlechick Aminn artık haftan güzel bebeğin yaşamla bagdasti,inşallah biraz daha dayanır kuzu.
littlechick Pamuk dün korkuttu beni biraz sancım çıktı ve pembe renkli akıntı oldu ama geçti çok şükür en azından 30 u görsek bile iyi 🥹