Nnoktaa tugcesakzci seniiii yiyerim haaa.. hatta yamanikoya yazdığım şarkıyı söylüyorum sana Seni yerim haa Seni yerim haa Sen çok tatlı sen çok tatlı sen çok tatlısıııın.. 💙 Ankara denilince sen ve @Tubatgn Icardi denilince @mervemurat16 Kedi denilince @Pamuk Acıbademde bi kahve denilince komşum @teachermom1 Akrep aslan denilince @denizalismom Yüreğinden öperim denilince @myangelson geçen yaz hamiş ekibinden denilince @Mrsfly Kimleri unuttum? 🥰🥰🥰 Var mı beni beni beni bihterini diyen? 😂
tugcesakzci Nnoktaa ay canım yamanikoma ithaf ettiğin şarkıyı bana da armağan ettiğin için çok teşekkür ederim. Seviyorum seni 😘🥰
dogurangaplumba @ZeynepDuru17 @metemom_ @Pamuk @umrumdadegil @Rabiul daha var ama isimleri unuttum uykusuzluktan 🤣🤣
umrumdadegil dogurangaplumba ahh aşkooo😍😍 sende olmasan kimse hatırlamamış beni🤣 üzüldüm 🥲 seni çok seviyoreeee🫶🏻🫶🏻
Rabiul dogurangaplumba öncelikle göçmenlerin şehri , Türklerden çok yabancıların olduğu istanbuldan herkese selam , Balıkesirli bul beni gaçacam iki fındığı yemek istiyorum 😆😆