Ebru_krm_mrt Yarın sabah 11-12 gibi yatışım yapılacak ve sezeryan olucam bu güzel serüvenin sonuna geldim Rabbim hepimizi sağlıcakla yavrularımıza kavuştursun Dualarınızı esirgemeyin lütfen 😊😊
Rain81 Ebru_krm_mrt allah ağrısız sızısız kucağına almayı nasip etsin bebişini 🙏 Benimde Çarşamba günü allah kısmet ederse bakalım heyecan korku tavan 😩 hayırlı haberlerini bekliyoruz
Gzdylcn Ebru_krm_mrt hayırlı olsun saglıkla kucağınıza alın ınsallah.. kaç haftalıksınız?? salı gunu 39 oluyorum, sezaryan olabılırım
MinikAdam Ebru_krm_mrt Hayırlısı olsun şimdiden gözünüz aydın 😍 sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inş 🙏🏾 Darısı önce ben gibi son haftalarını yaşayan, sonrasında tüm hamişlerin başına ☺
seydanurceyhan Rabbim ikinizide saglikli sihatli kurtarsin canim isallah hic bi skinti olmadan atlatirsin vee cok cabuk ayaklanirsin hayirlisiyla saglik sihatli gelir miniginiz darisi hepimizin basina🙏😍😘💕💜
Suheda Ebru_krm_mrt rabbim sağlıkli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insaallaah.genel anesteziyi isteğe baglimi yapıyorlar yoksa bi sorun olunca mı
Mucizemibeklerken Ebru_krm_mrt Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah çok rahat bi doğum süreci geçirirsiniz dualarınızda bizi de unutmayın inşallah