nursertkaya50_ Merhaba 36+1 haftamdayım sırt bel alt taraf ağrıları oluyor dinlendiğim zaman bile geçmiyor alt tarafım kopacak gibi hissediyorum sarı koyu katı bi akıntı geliyor 2 cm açılmam varmış sizce erken doğum belirtisimi
Aslinuur nursertkaya50_ bende şuan aynı durumdayım bende 36+1 deyim 2 cm açıklığımda var 3 haftadır gelen giden yok ama yattım da baya, doktorum 36. Haftayı görsek daha sıkıntı olmaz demişti sizde gönlünüzü ferah tutun bebeiğinizin gelişimi iyiyse problem olmaz inşaallah
Dlar Açılmam var diyorsun canım tabiki doğum olabilir gecmiyorsa bir doktorunu ara bence çünkü geçmeyen ağrı doğum ağrısıdır
gulesergurgen nursertkaya50_ Gözünüz aydın doğurdum u görünce bi şok oldum 🙈 siz de bebeğiniz de çok iyisinizdir inşallah 🙏
Aslinuur nursertkaya50_ aa hayırlı olsun diyim bebeğinizin durumu nasıl küveze girdi mi siz nasılsınız
Mer3459 nursertkaya50_ yaaa gözünüz aydın inşallah iyisinizdir benimde 35+3 aşırı kasık ve bel ağrım var cumartesi kontrol günüm dayanabilir miyim o güne kadar bilmiyorum