Tugce-K Bugün 37 haftalık olduk. Sanki hiç doğurmayacakmışım gibi hissediyorum😂 Sizde böyle mi hissediyorsunuz? Herhangi bi belirti bi ağrı bi sızı farklı bi şeyiniz var mı? Benim gebeliğimin en başından çok rahat ve belirtisiz ilerliyor sürecim o yüzden 1 ay önceyle şuan arasında da fark göremiyorum🤷🏻♀️ Yani bu da insanı geriyor sanki hiç gelmeyecek o gün gibi🙄🙄
Aslysf Tugce-K 39+6ya kadar hiçbir belirtim yoktu hatta bebek çok yukarda denildi sancım bi anda başladı 😊
Ozlmylmzz Tugce-K 37+1 iz belime giren ağrı sancı var sadece bide vajinamda baskı basende karnım çok sert nstde sancım çok çıkmadı 20 falan ama doğurmak istiyorum bebeğimin de gelmeye niyeti yok gibi görünüyor keşke doğursam bu hafta 😂doktorum açılmama bakmadı nstde sancı görmeden bakmicam dedi keşke baksaydi doğumu tetiklendi düye düşünüyorum 🤔 bide ilk gebeliğimde nişan denilen olay bende olmamıştı bundada görmedim bakalım hayırlısı
Nnoktaa Tugce-K benim de gebeliğimde hiçbir sıkıntım yoktu. 37+4’de kontrolüm vardı. Hiç doğurmayacak gibiydim. Hatta doktor “rahatı yerinde 40’a kadar durur içerde” dedi. Tam 38’de ani su gelişiyle şaaaak diye doğurdum. Gün içinde de belirtim yoktu 😂 gezmeye gitmiştim gayet rutin hayatıma devam ediyordum.
Ozlmylmzz Tugce-K square ilişki hepsini denicem artık hamileliğimde tiksindim ama doğum kolay olsun diye katlanmak zorundayım
Tugce-K Aslysf ayy🤩🤩 yani önden suyunuz veya nişanınız gelmedi dimi? Direk sancıyla belirti vermiş oldu?
Tugce-K Ozlmylmzz aslında bedeninizde bir takım değişiklikler başlamış gibi🤩🤩 ben de yok bu dedikleriniz🤷🏻♀️ nst’ye salı giricem sancı varsa da hissetmiyorum🙄 zaten ekstra bi şey de hissetmiyorum sizde ki olanlar gibi
Ozlmylmzz Nnoktaa benimde çarşamba günü aynı olcaz kızımda 37+4 te gelmişti oğlumda gelseydi iyiydi 😂
Tugce-K Nnoktaa ayyy kesin böyle bi şey olcak benimde 😂😂 boşa bekliyorum önden bi şeyler olmasını etmesini. Suyunuz gelince ne kadar süre sonra gittiniz hastaneye? Ve sancılar ne kadar süre sonra geldi?🥹
Nnoktaa Ozlmylmzz gelir gelir ama şu yöntemi de kullanabilirsiniz. Oğlum sakın şu gün gelme 😂 ben o kadar çok oğlum sakın 31 aralıkta doğayım deme 1 sene kaybın olur dedim ki.. oğlum bana inat 31 aralık sabahı doğdu 😂 akşamı olaydı tutardım içimde 00:00’a kadar beklerdim 😂
Ozlmylmzz Nnoktaa bende çarşamba günü gel diyorum 🫣😂😂 halılarımı eşim yıkamaya götürmüştü bugün getirecek Salı günü temizlik çarşamba doğum inşallah bol dua edelim birbirimize 😂
Beyyzaaaaaa Tugce-K aiiiiy bende yaaa🤦🏾♀️🫠 37+4 oldum tıkım yok doğurmak istiyoruuummmm tanışmak istiyorum🥹 görmediğim bişeyi çok özlüyorum hep birlikte birbirimize dua edelim doğuralım artık sağlıcakla inşallah bacılarııımmmm🥹💖🌼
Tugce-K Beyyzaaaaaa ayy amiiin🥹🥹 belirtisiz beklemekte çok zor en azından ucundan bi şeyler yaşasak geliyor diye yorumlardık🥲
Ozlmylmzz Tugce-K hamilelik çok güzel bisey ama benimki stresli geçti kusma doktor muayeneleri falan derken oyuzden artık kucağıma almak istiyorum
Nnoktaa Tugce-K benim doğum hikayem biraz komikti. O kadar belirtisizdim. Gezmiştim yorulmuştum erkenden biraz yatayım sonra kalkarım demiştim. Uykumdan çiş hissiyle fırladım. Banyoya girdiğimde uyku sersemi altıma yapmaya başladım. Ama ne yapmak durmuyor.. duşun içine girdim hala devam.. tam duş aldım çıkıyorum bi daha.. en son durdu. Kullan at külot giyip geri yattım. (Uyku sersemiyim. Uykum açılmasın diye ışığı da açmamıştım) tam uyuyacakken karnım ağrıyor dedim. Bi daha çişim geldi 😂 bu sefer ışığı açtığımda hafif kan da gördüm. Ama nasıl rahat nasıl sakinim. Doğum acile gittik. Yolda sıklaşan sancılarım vardı. Muayene oldum 3 cm açıklık vardı. Gece 12-1 gibiydi. Sancılarım geldi rahat karşıladım derken sabah 8 de doğurdum 😂
Ladyss Tugce-K 2 gün önce galiba nişanım geldi emin değilim ama görsellere bakınca aynı görüntü Dünden beri de ufak ufak ağrılar giriyor belime kasığıma düzensiz ama
Aytac_G Gün içine kasılmalarım oluyor ama başka hiçbir belirti yok. Kızım gelmek istemiyor 🥹🥹🥹 Artık doğurmak istiyorum bende. Çörekotu yağı içtim, activiting labor diye bir egzersiz var onu yapıyorum, sıcak suyla banyo yaptım, ananas suyu içtim. Tık yok
Tugce-K Ozlmylmzz haklısınız süreçte zorlayınca ekstra bi bitsin isteyebilir insan🥲 ben de hem korkuyorum hem hemen olsun istiyorum değişik duygular🥹
Aerithma Tugce-K 37.haftamın sonunda kanama görünce korkup hastaneye gittim. Nişanım gelmiş nstde sancı çıkınca doktorum ne olur ne olmaz hastaneye yatırdı. Şimdi 38 olduk ama bu sefer de gelmekten vazgeçti herhalde benim oğlan. 😅
Tugce-K Aerithma ahh tam hazırlamışken geri gitmiş yaramaz😂 inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla gelir🙏🏻
Momofelisa Tugce-K 37+3 serklajlı başından beri düşük ve erken doğum riski olan bir gebelik geçirdim. 10 gün önce serklaj alındı. Aman geldi gelecek derken 10 gündür tık yok. 9 aydır hep yattım erken gelmesin diye 10 gündür hep ayaktayım ne bi sancı ne bir kasılma 🤷🏻♀️ alacağımız nefes sayılı malum, Rabbim ne zaman kavuşmayı nasip edecek bakalım ☺️