Cemre2019 3. Gebeliğim 31+3 üm devlette dogum yapıcam doktor gün vermedi hala var mı aranızda benim haftalarda olanlar ?
Azrasare Cemre2019 2. Gebeliğim 30+1 haftalığız bende devlette çapa tıp fakültesinde seseryan olacam 😊👍🏻
Yilmazfatma Cemre2019 31 +5 günlük benimki ilk bebek ters olduğunu söyledi iyle kalırsa ilerleyen zamanda sezaryan dedi
Esn Cemre2019 32+3 oldum bende devlette sezeryan olucam gelişimine bağlı 38-39 gibi alırım dedi bende 10 gün geriden hesaplıyorum 44 günüm kaldı☺️
Cemre2019 Azrasare Rabbim saglıcakla almayı nasip etsin inşalllah cnm ☺ gün verdi mi doktor peki sana ?
Azrasare Cemre2019 hayır maalesef daha ilerleyen haftalarda veriyorlar 35 36 haftada felan verirler muhtemelen kaçıncı haftada alıcaklar onu da merak ediyorum . Önden gidiyor bebeğim 2 hafta kadar .
Cemre2019 Birde benim şimdiden rahim agrılarım başladı 2 cocuk olduğu için tempolu bi hayatım var malesef. Doğru düzgün oturamıyorum bile. Sizlerde de oluyor mu. Kısacası cıkacak gibi bebe 😁
Cansutkbs Devlet hastaneleri keyfiye sezaryen yapmıyor sizinkiler nasıl yapıyor acaba benim yaşadığım yerde sezeryan olmuyor yani?
Azrasare Cansutkbs evet canım mecbur olmadıkça yapmıyorlar ama ilki sezeryan olunca diğerlerinde seseryan yapıyorlar
Cemre2019 Esn 32+1 oldum agrılarımda cok. Sag gögsümün hemen altı 2 gündür agrıyor 😔 napıcam bilmiyorum 😔😔😔