sutlukahve Kızlar gece acile gittim ağrım yoktu ama sadece rahatsız etmeyen kasılmalarım vardı tedbir amaçlı gittim. Nstde 100ü geçen 2 tanr kasılmam oldu. Hemen ciğer geliştirici yaptılar. Serum takıp nidicard verdiler. Sonrasında şükür sancı çıkmadı eve gönderdier. 10 gün nidicard içmeye devam edecekmişim bu şekilde durdurmaya çalışacaklar. Başına gelen var mı? Gerçekten etki ediyor mu ilaç yani doğum durur değil mi çok küçük haftası. Takipli olduğum doktorumun çalıştığı hastane kabul etmedi yoğun bakımları yetersiz olduğu için bi de farklı doktor stresine girdim. 35e kadar tutarsak gerisi sorun değil dediler. 😔 ve dualarınızı esirgemeyin nolur 🙏
Eceninanne sutlukahve kac haftalıksınız benim 28. Haftada asırı sancım oldu sezeryan oluyorum normalde doktorum dogum sancısından beter dedı Nts ye baglayınca. Serum taktı sancım azalmaya başladı nıdıcart başladı 35. Haftaya kadar geldık . 35 te sezeryan oldum
FyA sutlukahve bnde 26 da yasadım ama benim baya sancıydı , nidicard ve progestan kullanıyorum şükür 33 e geldik 🤲🏻 kesinlikle haplar koruyo faydası var devam edin ben ikisinide sabh aksam alıyorum
Laylalaylay sutlukahve benim de sancılarım vardı tam o hafta o günde ve nst de çıktı çok düzenli sancılardı, 6 serum kesintisiz verdiler 2 gün yattım hastanede, şimdi 39+4 oldu gelmem bilmiyor bebek, hiç korkma geçiyor
Eceninanne sutlukahve benim rahim ağzımda kısalmadq vardı bebegımde tersti her an gelebilir hastaneye yetişemezsin dedı ama ılaclarla ıyı oldum kontrole godyrdum sürekli. 6 7 hafta dayandım ama çoğu yatarak gectı merak etme sabreder senjn bebıstee
sutlukahve Eceninanne 33 hafta 6 günlüğüz şuan tam. Yazdıklarınız biraz olsun içime su serpti umut oldu bana çok teşekkür ederim 🙏 inşallah biz de bu süreci atlatırız. Sizin de Allah yardımcınız olsun inşallah
Eceninanne sutlukahve masallh haftanız ıyı . Benin İlk dogumum 31 haftaliktı. Kucuk tu kuvezde kaldı ama cok sukur 1 ayda toparladı cıktı. İçiniz ferah olsun e kotu ihtimal sımdı doğsa bile sıkıntı yaramaz ınsallah.