Baby_00 Iremparlkc2 maşallh 37hafta ikizler iyi beklemiş normalde ikizler erken alınmıyo muydu canm bu arada saglklı bi sekılde kucagna al 🌷
Mrvylmz61 Iremparlkc2 ayyy gözünüz aydın ve geçmiş olsun şimdiden. Ben de yarın ameliyat günü almaya gitcem inşallah. Bayram bitince 37 haftalık olcaz inşallah o kadae bekleyebiliriz☺️☺️
zeliskya Iremparlkc2 Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun 🙏 bizde 33+4üz🥺 nasıl gecti nasıl oldunuz bebişleriniz nasıl kendinize gelince yazarsanız sevinirim 🙏❤️
merve_alan04 Iremparlkc2 sağlıklıca kavuş bebeklerine İnşallah kolay atlatırsın inşallah zorlu süreçleri🤲🤲
Iremparlkc2 zeliskya Aminn çok şükür iyiyiz 1 gün yattık hastanede şimdi evimizdeyiz sizde sağlıcakla kavuşun inşallah 🙏
Evlem Iremparlkc2 Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Doğumun kolay olsun. Bir ömür boyu mutlulukla büyütün🙏🧿
Melikeky Iremparlkc2 maşallah iyi gelmişsiniz gözünüz aydın 🙏nasılsınız? bebekler nasıl kiloları falan küveze girdiler mi ?
Kontes001 Iremparlkc2 maşallah çok güzel doğmuşlar sağlıkla büyüsünler. Benimkiler 7 yaşına geldiler iyi ki ikiz oldular diyorum 🥰 zorlukları unuttum hamile kaldım 😀
Mrvylmz61 Iremparlkc2 maşallah maşalşahh kiloları çok iyi tam 37 de mi doğmuş oldular. Biz de 36+5 e gün aldık🥰
Kontes001 Iremparlkc2 geçiyor bu günlerde her anın tadını çıkarmaya çalışın. Zorluğunu unutup tekrar hamileyim 🙈 unutmasaydım keşke diyorum bazen 😀