Merhaba, şuan 27 haftalık hamileyim başta geneliğim zor gerçekleşti düzenli regl göremediğim için çatlatma iğnesi tedavisine başlamıştık ilk önce hap ile yumurtaları büyütücektik hapları kullanırken yan etki mi yaptı bilmiyorum iç kanama geçirdim karaciğere doğru yayılmaya başlamıştı yumurtalarım büyümüştü evet ama tedavi yarım kaldı iğne vurulmadım o sıra kanama için bi ton ilaç kullanırken hamile olduğumu öğrendim ayrıca polikistik over sendromum var yani ilk 3 ay da çok riskliydi benim için ama atlattık 4. Ve 5. Ayım çok güzel geçti ama 6. Ayda sıkıntılar başladı bebek çok aşağıya indi rahim ağzı kısalığı çıktı ve iki tür enfeksiyon oluştu geçtiğimiz günlerde de alt tarafa çok baskı yapmaya başladı kontrole gittiğimizde bunu söyledim nst ye alıp sancılarıma bakıldı ve sancılarım çıktı hastaneye yatışım yapıldı ilaç tedavisi gördüm sancılarım hafiflemişti evde de aynı ilaçları kullanmaya devam ettim hala ediyorum çok fazla ilaç var kafamı kaldıramıyorum artık psikolojimi yüksek tutmaya çalışsam da hep bi endişe var artık hareket ettiğinde bile korkuyorum acaba sancı mı diye ve ufak ufak damlalar halinde bi su geliyor idrar mı bilmiyorum kokusuz şeffaf bi sıvı. Doktorum her an doğum olabileceğini döyledi bu ilaçlarla olabildiğince ertelemeye çalışıyoruz. Haftaya ciğer geliştirici iğne vurucak her ihtimale karşı. Daha çok minik çok küçük çok etken gerçekten korkuyorum bu durumu yaşayan var mı 27 li haftalarda doğum yapan ?