myavocado Cimenn1223 beta çok yüksek ise ikiz olabilir deniyor ama bilimsel olarak kesinliği yok bana kalırsa. Bebeğin haftası beta ile hesaplanmaz, son adet olduğunuz tarihten hesaplanır
Cimenn1223 myavocado öyle zaten beta yükseldikten sonra düşüş yaşıyor doktorlar bile sdce saglikli artışına bakıp birakiyor beta takibi yapmaya devam etmiyor
Cimenn1223 Ozgis1s @Md20 anladınız mı yanlış bilgi yaymayalım lütfen 38 binle ben öğrendim son reglime göre 6+3 dü doktor size betanız kaç diyip haftanizi öğrenmiyor son regln ne diye soruyor ve ultrasona o giriliyor beta sayısı değil…
Pamuk elifozkann Oğlumu 9 ile öğrendim hep tam 2 kat arttı yukselmedi hızlı,kardeşimde oğlunu 16 ile ogrendi.
CokCahilsinKeskeOlsen elifozkann 17 ile öğrendi yengem oğlunu cinsiyetle bir alakası yok yani misal sen 2 ay verme yüksek çıksın aha erkek mi cinsiyet diyeceğiz böyle düşün
Ozgis1s Cimenn1223 ben biliyorum zaten 😂 betayla haftanın ve cinsiyetin alakası olmadığını söyledim bende 😂
CokCahilsinKeskeOlsen Cimenn1223 Öyle gerçekten yemeden içmeye , idrar renginden , beta değerine şaşıyorum yani Cinsiyetin bir şeyi mi var ki idrardan anlaşılsın Betanin yüksek düşüklüğü cinsiyet mi belirliyor da alakalı olsun Yeme içmeye girmiyorum bile
myavocado elifozkann benim 47 idi öğrendiğimde erkek bebek, arkadaşım 5.6 ile oğlunu öğrendi 😅 hep söylenti bunlar sanırım çok kesinliği yok gibi
Cimenn1223 CokCahilsinKeskeOlsen inan bana insanlar doğrulugu olmayan ne varsa kulaktan duymayla herseyi yayar olmuş bu bunu dedi gercekms halbuki bir gerçekligi yok o insan o sekilde oldgu diye herkeste öyle olucak diye birsey yk
Cimenn1223 Ozgis1s kuzum senin yorumuna bayan arkadaşımızı etikletledim sana yazmdm betayla hafta ve çoğul gebelik olup olmadığı anlaşılır olduğnu idda etmişti o yüzden yazdim yanlış bilgi olduğunu anlasn diye😊❤