Sevginur61 Kızlar yürüyüşe başlayacağım daha düzenli bir şekilde fakat günde kaç adım atsam yeterli olur 2 bin 5 bin bu konuda bilgisi olan varmı ?
Zeyyno_ Sevginur61 Hiç bilgim yok bu sıcakta adım atacak takatimde yok ama burda kalayım 😂😂😂 ilk gebeligimdede yürüyüş yapmadım ama gün içinde evde hareket halindeyim zaten
Busestl Sevginur61 hamileliğimi öğrendiğimden beri nerdeyse 1gün arayla 45 dk yürüdüm şuan 32 haftalıgım hergün 45 dk yürüyorum akşamları
iremd-1798 Sevginur61 valla 35+2 deyim en fazla markete giderim o da nadiren hava çok sıcak bir de kapalıyım asla ama asla çıkamıyorum rahatsızlanıyorum. Evde hareket edebildiğim kadar evde hareket ediyorum ❤️
Sevginur61 Zeyyno_ bende hareket halindeyim ama dışarıda ki yürüyüşle bir olmuyormuş mutlaka yürüyüş yapmak lazım
Bsr23 Adım olarak bilmiyorum ama doktorum bana yarım saat yürü demişti 1 saat biraz ağır gelebilir belin ağrıyabilir demişti düzenli yarım saat yürüyüş yeterli demişti yinede siz doktorunuza sorun tabi ki
Sevginur61 Bsr23 tempolu bir yürüyüş mü nasıl ama bana da yarım saat dedi doktor adım sayısı söyleseler ona göre ayarlardım kendimi
Bsr23 Sevginur61 valla ben normal yürüyorum tempolu olduğunu da sanmıyorum azcık hızlı hareket etsem nefes nefese kalıyorum zaten 😂
Sevginur61 Bsr23 öyle valla bu sıcaklarda çok zor ya akşam da tek çıkmak biraz sıkıntılı buralarda napıcam bilmiyorum.
Sevginur61 Busestl ya bende yürümek istiyorum çok etkisi var doğuma fakat akşamları tek yürümek sıkıntı oluyor gündüzde hava baya ısındı🫠
Sevginur61 iremd-1798 gündüz olmaz tansiyonun düşer allah korusun. Evde bende hareketliyim ama aynı olmuyormuş canım mutlaka dışarıda temiz havada yürüyüş gerekiyormuş
Busestl Sevginur61 gündüz sakın çıkma çok bunalırsın tansiyonun oynar ya sabah çok erken çık yada akşam için yanına arkadaş bıl canm tek sıkılırsın canın istemez
iremd-1798 Sevginur61 tansiyonum çok oynuyor zaten o yüzden rahatsızlandığım için korkuma çıkamıyorum. Akşamları da çok sıcak kapalı olduğum için şal olsun uzun kollu olsun çok darlıyor beni 😟 o yüzden çıkmak istemiyorum. Napacağımı da hiç bilmiyorum
Kontes001 Sevginur61 aynen ama yine de 24 haftalığım 8 kilo aldım. Aşırı yemekte yemiyorum. Bol su içerim. Akşam 6-7 den sonra yemem
Sevginur61 Kontes001 bende 27 - 10 kilo aldım ama belli değil boyum var zayıftım zaten. Verilir inşallah doğumdan sonra