Beyzanur34 35 haftaya giricem yürüyüş yaparken vajinada baskı hissediyorum ve sonrasında bel ağrım oluyor neden acaba
Edaa01 Beyzanur34 banada oluyor yürüyüşte veya tuvaletim geldiginde aşırı baskı hissediyorum alttan benimde hicbir fikrim yok neden
1palyaco Beyzanur34 benimde oluyor aynı haftadayız ayağa kalktığım da oluyor . Doktora gittim muayene etti çatı baktı herşey yolunda normal olduğunu söyledi son aylarda .
Miniinci Beyzanur34 ayy 35. Haftadan beri cekiyorum ben onu doktor bebegin kafası biraz fazla asagıda dedi dikkat etmeye calısıyoru. Bende yarın 37.0 olcaz nasipse
Beyzanur34 1palyaco banada doktor herşey yolunda dedi ama herkesmi öyle yoksa tek benmi bilmiyorum böyle şeyler olunca sürekli hadi aniden sancı vs başlar erken gelirse diye düşünüyorum
esss_92 Bugün bana da oldu bende 35 haftalığım bebek hareket edince de vajina da baskı hissediyorum hemen idrar bastırıyor sizde oluyor mu sık idrar?
Beyzanur34 esss_92 evet bendede aşırı oluyor çok sıkışmış gibi lavaboya gidiyorum hemen ama azıcık bişey geliyor
4ysegulec Bebek kanala yerleştiği içindir bana doktorum öyle söylemişti doğum yaklaştıkça aşağıya baskı olması normal diye hatta 38. Haftada falan ben lavaboya gittiğimde de hafif sızı gibi baskı hissediyordum
Beyzanur34 4ysegulec lavabodada oluyor bazen evet ama ben daha 35teyim bayram için şehir dışı yolculuğa gidicez doktor erken doğum riski vs yok dedi ama yinede korkuyorum
4ysegulec Beyzanur34 Bende de o civarlarda başlamıştı ağrılar sızılar 30 küsüra kadar hamile değil gibiydim ne ağrı ne sancı ne aşerme hiçbir şey yoktu. Erken doğum olacağını sanmıyorum son haftalar olduğundan rahatsız olmam gayet normal. Fakat yine de şehir dışında fazla kalmaman tedbir açısından iyi olabilir.
Dlar 35 haftaligim bende de oluyor bende 33 de başladı hala oluyor kanalda değil ama kanala girmek için hazırlık yapıyormuş canm
1palyaco Beyzanur34 evet bende öyleyim ilk doğum tecrübesizlikte var başlık açmıştım aynı şekil neden böyle başka var mı yaşayan diye . Ama varmış ve doktorum da muayene edince içim rahatladı . İnşallah sağlıkla zamanında alalım kucağımıza bebeklerimizi 🌸🤲🏼
Dlar Beyzanur34 bana öyle söylendi normal dendi doktor baktı hazırlık artık dedi canım çünkü 36 dan sonra bebeklerin dogmasi beklenir dedi 36 olunca Protestan kesilecek çünkü 36 ve sonrası normal doğum kabul edilir dedi canım
esss_92 Peki kasılmalarınız be alemde kızlar bende bazen 10 dk bir oluyor 2-3 kez üst üste doktoruma söylediğimde nst bagladi 3 kez sancı yoktu ama benim sürekli sertleşiyor karnım
Beyzanur34 esss_92 kasıla olduğunu nasıl anlarız ağrım oluyor bebek topsnıyor sertleşiyor ama kasılma denilen şeyimi yaşıyorum anlayamıyorum nasıl birşey tam olarak
esss_92 Beyzanur34 bnm de öyle oluyor işte bebek toplanıyor çok sert oluyor bende tam anlamıyorum ama buna kasılma deniyor