Aygn 18+2 haftalığız ve ben hala hissedemedim bende çok aşırı gaz oluyr ondan da mı hissetmiyrm ben kızlar ya
Ryhnytm Aygn geçen özellikle sırt üstü yatıp bacaklarımı hava dikince bi harketlenme hissetim dediğim gibi nasıl bir his olduğunu bilmediğim için tam yorumlayamadım bide çok hareketli bi bebek değil dedi doktorum ultrasonda da öyle her gittiğimizde uyuyo😔
GizemDamla Aygn doktorlar ilk gebeliklerde 20 haftadan once hissedilmez diyo ben 23 haftalikken hissetmistim ilk tabi bu annenin fiziksel durumuna gorede degisiyormus
Ebrualp İlk gebelikte 20 haftada hissetmiştim. Bir de bana bebeğin eşi önde ondan az hissediyorsun demişti doktorum. Ama ondan sonra çocuk ilerde resmen savasti😄😄 bakalım bunda kaçıncı haftada hissedicem daha 9 haftaligiz.
Ayazayaz Ama şuan hissettim İnan’ın 🙈🙈🙈 ben şok ağağda böyle 5,6 tekme gibi pışt pıt attı emin değilim diyince alındımı ki bebiş 😂
Ayazayaz Aygn valla ben kuru kayısı incir günlük tüketiyorum düzenli olarak vE tabiki maden suyu işe yarıyor gerçekten
Aryam2019 Çikolata yiyin tatlı yiyin halen tık yoksa hantal olabilir bazı bebekler oynamaya biliyor normal bir durum korkarsanız eğer arada ebeye gidip kalp atışlarını dinleyin
Minikmucizemibeklerkeen Ilk hamilelikte gec hissedilrmis, 20 haftalikken hissedersn dedi doktorum 19+3 ken bi minik pitirti oldu net degldi hareketleri cokmu uslu flann derkeen 26 hafta olduk 24den beri masallah bi vurusu var simdi bile uyuma dercesine tepiniyo oglum canisagolasica 😂😂