Nazlicinar Evet sıra bizim doğum hikayemizde gün sayarken bizimki biraz aceleci davrandı ama iyide oldu şimdi yanım mis gibi kokusunu içime çekip uyuyorum.neyse gel gelelim biraz hikayeye cuma günüydü markete gittim hurma aldım biraz gezme falan neyse akşam yedim 7 tane normal olsun istiyoruzya kızım sezeryan olmuştu neyse gece saat 2 biraz sancim oldu ama her zamankinden farklı neyse uyudum biraz geçti cumartesi kalktım temizlikçi yemekti birde dolma yaptım bir tencere biliyor gibi kızımı yıkadım neyse akşam oldu yemek yiyeceğiz yine başladı ama ben dolma yemeden gider miyim kıvrana kıvrana karnimida doyurdum sofradayım komsumu aradım abla gel duş almam lazım sancim var diye ama bir yandanda ceket işliyorum çınarı ma bitsin öyle gideceğim diye duyan gelmiş arkadaslar şaka zannediyorlar dalga gülme falan neyse gitgide arti artik duramiyorum sıklaştı ama daha 36.2 ağrı kesici içtim geçmedi doktoru aradım hemen gelin dedi gittik dışarıda sedyeyle karşıladılar hala inanmıyorum doğuma gittiğine sancı var ama ne şu ne nisan var neyse nst ye bağladılar bitti hemen doktora gogönderdiler sonucu beni yukarı çıkarıyorlar dr.muayene edecek diye meğerse çocuğun kalp atışı düzensiz düşük çıkmış bize söylemediler odaya aldılar önlüğü giydirdiler ne oluyor dedim acil sezeryan dediler şok olduk hepsi 20 dakika neyse ameliyat haneye bir girdim doktor hazır beni bekliyor ne oldu neden böyle oldu dedim çocuğu kaybedebiliriz hemen alacağız plasentadan ayrılmış olabilir dedi.saat 23.30 tabi ben tedirgin neyse başladınız mı diye sordum bebek doğdu cişini bile yapti dediler o sira aglama sesi ama bende agladim o anı omrum boyunca unutamam allah herkese nasip etsin bekleyen arkadaslarada hayırlı dogumlar nasio etsin inşallah uzun oldu ama hakkınızı helal edin bu arada eputral sezeryan çok rahat çok güzel bir anı korkmayın kızlar kendinize iyi bakın.
Nazlicinar Nurrrrr sagol canım darısı tüm gün sayanlara sağ-salim kucagimiza almayı nasip etsin insallah🤗