Gizemgok1234 İlk gebeliğimde oğlumu 16. Haftada hissetmiştim şimdi kızıma hamileyim 16+4 de net bişekilde hissettim sizinkileride merak ettim hem sohbet olsun 😂
Hosgeldiannelik Gizemgok1234 ilkinde 13 bunda 14 😁 net değil tabi ki ama sadece ben hissediyorum şimdilik, ilkinde 16. Haftadan sonra eşim de hissediyordu. Dün 14+2 idi hıçkırdı şaşırdım 🥹
FKRKS29 Semyil Yaa ne guzel ben 15. Haftadayim kilolu hamile kaldım biraz 83 le kaldım şuan 81 im😅 gerçekten geç mi hissediliyor acaba kilolular
Zeyyno_ Gizemgok1234 İlk gebeligimde kızımı 16.haftada hissetmeye başladım Şimdi oğlumu 14.haftalarda hissetmeye basldm
Kkaraduman_ Ben 15+3 te sanırım karnımda dalgalanma gibi bişey hissettim bebek hareketi miydi bilmiyorum ama şuan 16+6 oldum ama bidaha hissedemedim minik minik hareketler oluyor karnımda ama ayırt edemiyorum ☹️
misscenger Kkaraduman_ benim de öyle 🥺 kendi kendime tribe giriyorum birşey mi oldu acaba diye. Sizin de ilk gebelik mi?
Kkaraduman_ misscenger evet benimde ilk gebelik ama normal olabilir bu bişey mi oldu düşüncesi bence herkeste var bende de çok oluyo ama aklınıza kötüyü getirmemeye çalışın cuma günü kontrole gittim doktorum 18 den sonra seyirme gibi hissedersin dedi
elamom24 Ben de ilk 16da hissettim ama cok ufak ufak hareketler. Suan 22 haftaligiz hala hafif hissediyorum daha guclenmedi hareketleri