ClerinK SenAlp24 Hamileliler icin kullandığım demir iceren multivitamin yapmışti beni kabız. Vitamini birakinca normale döndüm
Kilaflarinmucizesi SenAlp24 Nbl gold probiyotik her akşam ¾ kaşık yoğurda karıştırıp yiyorum ve her akşam kefir içiyorum bana iyi geliyor
SenAlp24 ysysys verdi doktor da onu kendini alıştırma dedi bağırsaklar tembelleşiyprmuş ondan da korkuyorum
ClerinK SenAlp24 biraktiktan 1 hafta 10 gun kadar sonra normale döndüm ben. Umarim siz de bir an once çözüm bulabilirsiniz, cok zor bir durum gercekten
kardelen54 Ben sabahları gun kurusu kayisi yiyorum 2 bardak ilik su içiyorum üzerine öğlen de yogurtlu semizotu salatası yiyorum bu şekilde çıkabiliyorum kronik kabizlkk var bende hamilelikte daha da ilerledi
SenAlp24 kardelen54 sabah sıcak su içiyorum kayısı da yiyorum ama pek etkisini görmedim hergün düzenli olarak çıkabiliyormusum tuvalete
Bebekk38 Malesef hamilelikte oluyor canım yaa .. bende 1 haftadır kayısı hoşafı yapıyorum hem soğuk soğuk içiyorum hemde rahatladım faydası oldu…
Kilaflarinmucizesi SenAlp24 O ilaç değil takviye edici gıda. Yararlı bakterileri arttırıyor bağırsaktaki. Doktorumda kullanabilirsin dedi