zeynosileannis Aynuranneoluyor aynıyız 6 hafta. Sürekli kahvaltı yapabilirim peynir zeytin et ürünleri ve çiğ köfte kısır gibi ekşi tuzlu istiyor canım ☺️
Ozn_yldz30 Bende öyleydim şuan 34. Haftadayım biraz hafifledi ama yinede var tatlı yiyemez oldum midem kalkıyor ağzımda tükürük aşırı oluyo bu yüzden kustuğum zamanlar bile oldu sebebi hormonlar sanırım
kuzeymom__ Aynuranneoluyor kesinlikle hurafe 😅 Limonu mandalina gibi yiyip çikolata görünce midem bulanıyordu heerkes kız kesin dedi oğluşum olacak 😂
Crnsln Aynuranneoluyor ilk trimesterım da bende çikolataya tatlıya aşırı düşkün olduğum gelde yiyemiyordum midem bulanıyordu. Aksine ekşili ve tuzlu şeyler yiyebiliyordum. Kesin kız diyorduk ama erkekmiş 😁 o yüzden onla hiçbir alakası yok bence
kardelen54 Cinsiyetle alakası yok gebeligimin başından beri tatlı yiyorum 17 haftalik olduk halen tatlı aseriyorum midemde hiç bulanmadi bugün kesin kızım olacağını öğrendim halbuki tatlı için erkek derler
Aynuranneoluyor zeynosileannis aynenn bende sadece sabahlari karnim ac diyemi bilmiyorum bulantim oluyor hemen tuzlu tost yumurta bisiker yemem lazimm dun geve lavas et doner canim cekti sjdhdh