melkebtt Merhaba kızlar Genital bölgemde iç kısımda sivilce gibi ber sey cıktı sonra yanyana ayni bolgede çoğalmaya basladilar suan 5 tane varlar en sonki daha buyuk ve sanki patlicak gibi bir hali var sirke ile kurutmaya calistim ise yaramadi ilk defa basima böyle bir sey geliyor bunlar ne merak ediyorum basina gelen varmi veya varsa geçirebildiniz mi acaba agri kanama akinti vs yapmiyorlar sadece ordalar ve cogaliyolar ama buda rahatsiz edici bu arada doguma 11 gunumuz kaldi napsam bilmedim
zarifkelebek melkebtt canım bence doktora bir görünmelisin. Kötü bir şey olduğundan değil ama yinede en kıza zamanda görünmelisin
Gulhan2692 melkebtt siğil veya etbeni olabilirmi bi arkadasimdada çıkmıştı doğuma yakın siğilmiş onunkiler hpv virüsü taşıdığı için sezeryan oldu doğumu. Normal doğumda bebeğe geçme riski olduğu için doktorunuza hemen danışın deriiim
Aycha melkebtt Muayene olsanız iyi olur, doğumunuz da yakınmış, risk almayın mutlaka doktora danışın. Basit bir durumdur umarım, geçmiş olsun. Hayırlı doğumlar.
melkebtt Gulhan2692 yok canim et beni degil, benimde basima ilk defa geliyor kendi kendilerine geçerler die dusundum ama aksine cogaldilar bencede ya sivilce yada sigil gibiler
melkebtt Efder yok kanatmadım, kurutmaya calistim ama pek ise yaramadi sivilce gibiler zaten cogaliyor olmalarina anlam veremedim
Gulhan2692 melkebtt anladım canım çok geçmiş olsuuun ama doğumun yakınmış en kısa zamanda sen yinede danış doktoruna Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😗
bsrm melkebtt ayni sekilde benimde oldular sirke suruyodm ama degisen bisey olmadi bende agri yapiyodu bazen sildgmde kan geliyodu doktora gostercem bnde n
halimeaydin melkebtt canim bende de olmustu ama bitane tek sanki boyle kucuk et gibiydi baktim gecmiyor bende cektim az kandi durdu zaten cok rahatsiz ediciydi
melkebtt halimeaydin benimde bir taneydi basta dikkate almadim biseyde yapmadim sonra çoğaldı kanatmayada korktum acikcasi
halimeaydin melkebtt anladim canim iki sene oldu fazla hatirlamiyirum ama cok kanamiyor iste vucuttan vucuda degisiyor senin belki degisik olabilir.ben hic doktora da sormamistim 😊cok sukur ki bidaha olmadi cikmadi
Pekgokcen melkebtt buyuk ihtimalle sigil ... gecmis olsun canim doktoruna danis hemen onemli cunku...
melkebtt melkebtt arkadaslar dr gittim sigil dedi 15 ine kadar cogalma vs olursa beni ara dedi tedavi icin gecmis krem vs hic. Bisey vermedi elleme onlara dedi doğumdan sonraya kaldi ama sezeryan olabilir dedi acaba baska dr daha mi gitsem normal dogum neden olmasin ki anlam veremedim sigili. Olupta normal yapan varmi