PkosluAnne Gulll00 çok var canım sen dua et Rabbime sadece ve bir daha test yaptırma gerçekten zehir ediyorlar hamileliği
merimiri Gulll00 burun kemiği kısa görünüp fetal yaptırıp temiz çıkıp bebeği sağlıklı doğan bi yakınım var 🤲🏼😊
Nnk87 Gulll00 oo birden fazla kişi tanıyorum. Çocuklari gayet de sağlıklı. Çünkü genetik diye bi durum var ailede birinin burnu küçüktür ona çekmiştir. Kötüye yormayın derim.
Gulll00 PkosluAnne evet kesinlikle haklisin. İlk kizim da hixbir testi yaptirmadim. Kafam rahatti stressiz gecirdin. Bunda yaptirdim devamli stres halindeyim
Gulll00 merimiri tesekkur ederim yorumun icin. Fetal icin butcem yeterli cikmadi. Aminosentez e de cesaret edemedim.
merimiri Gulll00 rica ederim minik burunlu ise aile genetiği ondan da olabilirmiş yüreğini ferah tut detaylıya girdiniz mi ?
Gulll00 merimiri evet ailemiz kucuk burunlu genelde. Detayliya girdim 2 kez. Perinatolojiye. Oyle soyledi. 2 kez de bir ozel bir devlet kadin doguma gittim. Onlar da ayni seyi soyledi down olabilir dedi. 7mm di burun kemigi
merimiri Gulll00 valla cnm bana da durup durup detaylı da ense kalınlığı bi tık fazla dediler ama aile genetiği de ense öyle olabilir dedi illa kötüye yormuyorum ama yine de teste yönlendirdi bende aynı durumdayım burun değil ense olarak Allah yardımcımız olsun