Serap_akdogan78 28 haftalık hamileyim Çarşamba günü kontrolüm var kızlar iğne vurulucam ağrısı çok oluyormu halsizim yerden bile kalkarken zorlanıyorum kasıklarımda biraz ağrılar var miğde bulantim da yeniden başladı anlamadım sizce neden
Churcill Serap_akdogan78 benim iğneden sonra hiç ağrım olmadı sadece o an hafif yaktı ilaç sonra geçti
melekmi22 Serap_akdogan78 kan uyuşmazlığı testini sadece eşi ile kanı uyumlu olmayana mı yapıyolar acaba ? Ve çok geçmiş olsun benim yengem biraz nazlıdır iğne oldu oda ana hicbir acı sancı hiçbişey olmadı demişti inşallah sizinde olmaz 🙃
Serap_akdogan78 elifozkann halsizligim var çok erken mi. Başladı bilmiyorum ama ağrı yapar diye korkuyorum gece yatarken donemiyorum ayın 3 de de tetanoz aşısı 2 dozu vurulmustum oda ağrı yapmıştı kolumun üstüne yatamiyodum şimdi ağrı yapar diye daha çok endişe ettim çünkü çok halsiz ve yorgunm
Semanurry Serap_akdogan78 yok hayır ben ilk kızımda da oldum şuan hamileyim tekrar iğne yapıldı ama ufak bi yanma oluyor sonrasında bi problem yaşamadım ben