Herseeyinasli Kızlar 25 haftalık hamileyim daha öncede bununla alakalı post açmıştım; bir haftadır geçmeyen ve bugün şiddetlenen bir kaburga ağrısı yaşıyorum. Ne sağa dönebiliyorum ne sola, ne yatabiliyorum ne kalka, ne yürüyebiliyorum ne oturtabiliyorum😢 hayatımda böyle acı yaşamadım sanırım. Sol yan taraftan boşluğuma doğru yayılan bir Ağrı var. Bir de öksürüyorum çok fena öksürdükçe batan ağrı, şimdi nefes aldıkça batmaya başladı. Yarın doktora gideceğim. Var mı bu haftalarda benim gibi olan yardım edin allah aşkına, kıvranıyorum acıdan. 😢😢😢
Aysesare Herseeyinasli 29. Haftama 1 gün kaldı benim hala oluyor tam göğüs altında kaburgam batıyor uzanmadan geçmiyor maalesef bende çözüm bulamadım bir türlü 🙄
Anne373 Herseeyinasli çok geçmiş olsun . Benimde öyle ama yemek yedikten sonra bide çok oturduğunda oluyor nefesimi kesiyor resmen ağrısı bende hemen sağ tarafıma yatıyorum ağrısı hafifliyor. Bide hamilelikte yapılan egzersizlerden yapıyorum rahatlatıyor umarım işe yarar .
Yenianne7 Herseeyinasli 25. Haftadaym bende kesinlikle aynı şeyler bende de oluyo iki gündür de şiddetlendi resmen yatsam yatamıyorum kalksam kalkamiyorum. Doktoruna söyledim normal dedi bebek baskı yaptıkça olurmuş magnezyum yazdı iki gündür kullanıyorum bakalım. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🌸
Ayshrdll Herseeyinasli bende de aynı sıkıntı vardı doktorum c vitamini kalsiyum ilacı verdi rahatladım. Onların eksikliğinden oluyormuş.
Herseeyinasli Aysesare benim göğüs altı değil, yan tarafım boşluktan böbreğime doğru giden tarafta :((( ama kaç gündür idare ediyordum ama bugün artık o kadar şiddetlendi ki sanırım kaburgam kırık diyorum o derece dışardan elleyince acıyor yani.
Herseeyinasli Anne373 yani benim bu dediklerinizi yapabilmem için hareket edebiliyor olmam gerek. İnanın oturup kalkamıyorum. Saatlerdir ağlıyorum. Ağladıkça daha da arttı ağrı 😢
Ssa Herseeyinasli benimde ayni şekilde olmustu 20.haftalarda baslamisti canim bebek baski yaptığından dolayı sag bobregimde büyüme oluşmuş hala devam ediyor ağrısı doktorum dogum yapınca eski haline döner demişti
Anne373 Herseeyinasli ayy seni baya zorlamış Allah yardımcın olsun ben 26. Haftadayım ve bende bel ağrısı da var oturunca ayağa kalkamıyorum kalktığımızda adım atamıyorum. Doktoruma bu şikayetlerimi söylediğimde bel kasların zayıf olduğundan oluyor dedi ve yürüyüş tavsiye etti .
Edugumoglu Benim de sağ tarafta tam göğüs altında agrım oluyor sanırım gun içinde hatalı duruştan ve bebisin baskı uygulamasından kaynaklanıyor yatarken bile sıkıntı yaşıyorum 🤦♀️🤦♀️
Herseeyinasli Edugumoglu bende bebeğin baskısı diyorum ama bunun için daha erken haftalarda değil miyiz ya? 30 dan sonra olsa normal diyeceğim. Ama bu şartlarda aklım almıyor. İnanın oturduğum yerden kalkamadım bugünden beri kolumu bile kıpırdatamıyorum 😢😢
Herseeyinasli Aysesare aynı şekilde ben de gideceğim. Doktorum bile panikledi gel mutlaka yarın dedi. Umarım kötü şeyler çıkmaz 😢
Herseeyinasli Yenianne7 ben bir de öksürüyorum çok fena ne yaptıysam geçmedi, sanırım o da baya hırpaladı o bölgeyi artık elledikçe bile acıyor çünkü 😢
Edugumoglu Herseeyinasli ben bi video izlemistim hamilelikte kadın vucudu diye bebise yer açmak için resmen organlar yukarıya çıkıyor sanki birbirine geçiyor gibi ben tamamen ona bağlıyorum bebise yer açıyor vücut 27 deyiz ama haftalardır en çok çektiğim ağrıdır o kaburga ağrısı 🙄🙄
Yenianne7 Herseeyinasli Aynennn öyle parmagimi dokundursam bile aciyir sanırsın ki orası mosmor olmuş o derece bi ağrı
Aysesare Herseeyinasli yok yok merak etme çıkmaz hayırlısıyla 🙏🙏 25.haftada vardı şimdi de var ara ara oluyor ama baya dediğin gibi can yakıyor şükür kontrole sıkıntı çıkmadı bu zamana kadar
AdasMom Maalesef birçoğumuzda olan bir sorun bu kaburga ağrısı.. Doktorum bebeğin başı yukarda olduğu için baskıdan dolayı ağrı olduğunu söyledi ve maalesef doğuma kadar gidebilecek olan bir rahatsızlıkmış.. Yapacak birşey yol sabredeceğiz.. Benimde ağrım 23. haftada başladı , şuan 33 hafta oldu hala aynen devam
Herseeyinasli AdasMom of gerçekten çok kötü bir ağrı hayatımda böyle acı çektiğimi bilmiyorum. Devam edecekse yandım o zaman😢
Herseeyinasli Edugumoglu bütün hareketlerimi kısıtlıyor kısıtlamasını geçtim, çektiğim acı üstüne çabası. Hele bir de öksürükle birleşince canımdan can gidiyor 😢 hayır bebeğe birşey olacak diye korkuyorum ben