bebegim35_ Kızlar merhaba doktor dün her ihtimale karşı progestan verdi günde bir kere kullan dedi fakat ne zaman içmem gerektiğini sormayı unuttum siz nasıl kullanıyorsunuz kullananlar
SelcanUcar4760 bebegim35_ bana fitil olarak verdi doktor benimkide hap gibi görünüyor ama fitil olarak kullan dedi doktor onuda her akşam yatmadan önce kullanıyorum yine her ihtimale karşı doktoruna sor
selencinaar bebegim35_ bende fitil olarak kullanıyorum günde iki kez eczacı istersen 8-12 saatte bir alabilirsin demişti sana kalmış yani ben 12 saatte bir alıyorum ama tavsiye değildir kişiden kişiye değişir
Hatice-001 bebegim35_ bebegim35_ bende sabah akşam kullanıyorum tok karnına. Yan etki olarak uyku halsizlik yapıyor içtikten sonra e kadar dirensem de kendimi uykuda buluyorum
Sedef21 bebegim35_ baş dönmesi mide bulantısı çok oluyor ayakta durmakta zorluk çekiyorsun ben günde 3 defa fitil olarak alıyorum doktorumda kesinlikle içme dedi bana
Havvabektas Ben 5 haftalıktan beri kullanıyorum hap olarak sabah akşam tok karnına içiyorum benim düşük teklhlikesi vardı yoğun kanama geçirdim atlattık çok şükür 9+4 olduk doktor henüz kesmedi progestan içmeye devam ediyorum
Ygmr01 bebegim35_ ben sabah akşam olarak günde 2 defa tok olarak kullandım. Hap mı fitil mi dedi ben hap olarak istemiştim. Bırakacağım zaman söylemişti. birden kesmeyelim günde 1e indirelim bir hafta öyle al sonra bırak demişti
Handevich bebegim35_ o içtiğiniz hem hap hem fitil olarak kullanılıyor. Ben başta hap olarak kullandım kapsül yazıyor diye ğstünde. Yan etkide yaptı biraz sarhoş gibi oluyordum içince elim kolum tutmuyordu. Doktor fitil olsrak yap daha etkili ağızdan alma demişti
Ebruyi Handevich bende sadece baş dönmesi yapıyor yarım saat sonra geçiyor ben ilk tansiyonum düşüyor sandım ama değilmşş
Handevich Ebruyi bende aynen öyle sandım sürekli tansiyonumu şekerimi ölçtüm meğer ilaç yapıyormuş fitil olarak kullanıyorum artık çok daha rahatım. Daha etkiliymiş zaten
FyA bebegim35_ fitil vajinadan verdyse gece yatıcagın zaman tak yat uyu , ağzdan alınansa baş dönmesi sarsıntı yapıyo gün içinde pek kullanma derim ,
Ebruyi Handevich daha önceki gebeliğimde fitil olarak vermişlerdi ama aşırı akıntı yapıyordu oda o yönden zordu