iremsarier Merhaba hanımlar oğlum 1 hafta sonr 2 aylık olacak.Kolik aynı zamanda. 2-3 günde bir kakasını biz destek masaj vererek yaptırıyoruz ama çok sancı çekiyor. Aptamil kullanıyorum aptamil comformil mamayı beğenmiyor. Başka önerisi olan var mı?
turkan403 iremsarier benm kızım 11aylik süten kesildi kabizdi Bebelac mama iciyo ve çok şükür iyi geldi kabız etmedi ilk kızımda da aynı Bebelac mama kullandim
OnuurrMom iremsarier iremsarier Sma nin bi mamasi varmis canim ama tam adini bilmiyorum ben kullanmadim arkadasim cok memnundu bi dene istersen 🌼
ece1234- iremsarier ay aptamil eve bile sokmayın sma ve hipp önerdi bizim doktorumuz aptamil benim çocuğuma da kabızlık yaptı
Pamuk umrumdadegil Kiz o bizi mahvetti kabizlikla uğraştık,bağır bağır ağla günlerce kaka yapamadı doktor kullandirtmadi
umrumdadegil Pamuk aa size iyi gelmedi demekki. Bizede en iyi o geldi diğerleri mahvetti hele hipp combiotic en beter oydu
sedefyrs1101 Aptamil zaten gaz ve kabız yapan bir mama. 2 oğlumda da Aptamilden SMA ya döndük benim en iyisi diyebilirim:) Her çocuk farklıdır tabi bize iyi gelen size iyi gelmeyebilir ama SMA dan çok memnun kaldık bulamadığımda bebelac alıyordum o da iyi