gdaslik özel devlet arasında çok gidip geldim. En son devlete karar verdim ama Allah herkese kolay ve rahat bir doğum nasip etsin 🌸
Doğuranlar çok merak ediyorum.
niyetimkalpkirmamak evet suni vermislerdi 1 saat cok sanci cektim sonra dikis acilarim cok kotuytu acilmamda 6 da kalmisti galiba simdide bekliyorum 2 dogumum olcak insallah acilmama falan tam olur diye dua ediyorum
niyetimkalpkirmamak evemi ciddenmi benim iki santim acikligim vardı eve gitmek istememe rağmen doktor izin vermedi suyumda azdı serum valan taktı suni sancı verdiler
Eda1254 mesela diyorum yani. Daha 31 haftalığım
niyetimkalpkirmamak bende 3parmak açıklıkla yatırdılar. Sezeryane.
niyetimkalpkirmamak yani olay sadece doğum değil işte hani evde beklemek sorun yaratabilir bazı durumlarda oyuzden bence evde çok kalmak iyi değil
Eda1254 bi kadının 3. Doğumu olacakmıs. Sancıyı evde cekmiş 5 dk ya inince ağrı hastaneye gelmiş. O kadar sakindi ki 😆
niyetimkalpkirmamak 2 cm olunca eve yolluyorlar canım onun üstünde hastaneye yaşıt oluyor ben 4 cm ile sabah 8 gibi gittim suni sancı verdiler öğlen 2 buçukda doğum yapmıştım
niyetimkalpkirmamak 6 cm le eve göndermezler sancım yatış yaparlar
beyzzsenturkk bende 9 cm le gittim ikinci doğum ona rağmen dikiş var doktordan doktora değişiyor