Uffu Kızlar idrar kacirmiyorum gibi yolun ortasında yürürken az az birşeylerin aktığını hissettim ama yürürken de idrar kaçırmam heralde kesik kesik geliyo sanki böyle bişey de mümkün değil ama dimi
269522 Uffu mümkün canım eğer çişini tutar gibi tutamıyorsan suyun olabilir haftan yakın mı bilmiyorum ama benim suyum azar azar geldi sancılarım varken hep kesik kesik gelmeye devam etti doğuma kadar
beyhudeanne Uffu Eczanede satılan pedler var bunun için. Alın, kullanın. Anlaşılıyor su olup olmadığı.
Uffu 269522 38+6 dayız 35 den beri de nstde sancım çıkıyo ama su gelmesini anlamadım bugün de cumartesi ilcedeyim usg ile bakacak hastane yok
Zahideozsnn beyhudeanne Sabahtan bu yana peçete ile kontrol ediyorum akıntı gibi rengi açık sarı şeklinde gelen bir şey var. Su olabilir mi acaba
eecceeemmmm Zahideozsnn Benimde aynı şekilde geliyor hastaneye yatışım yapıldı. Şuan durumunuz nasıl kaç haftalıksınız
Zahideozsnn eecceeemmmm Benim sadece iki kez oldu bir daha olmadığı için gitmedim hastaneye. 40 haftalık oldum. Siz su gelişi olduğu için mi yattınız
ece1234- Zahideozsnn aynı benim de öyle aynı haftadayız doktoruma sordum az önce takip et egzersiz yap yürüyüş yap devamı gelir ya da sancıların artarsa hastaneye git dedi
eecceeemmmm Zahideozsnn evet amniyosur yapıldı pozitif çıkınca yatırdılar ama benim sürekli geliyor damla damla
Zahideozsnn ece1234- Ben de takipteyim sürekli sabahları akıntı gibi geliyor ama gün içerisinde bir daha hiç olmayınca endişe etmedim
Masym34 Uffu mesela benim bir anda hepsi gelmedi sızıntı şeklinde oldu ama o da akıyordu yani akıntıyla karıştırılamaz yinede doktora görünüm onlar en iyisini bilir
Sadeceanne2 Uffu eczanede bir ped satılıyor Muş ondan alın su mu değil mi anlarsınız korkmayın. Benim ilk bebeğimde de öyle idi 35den sonra başlamıştı az az geliyordu 37+1 de sezeryan ile alındı suyu tamamen bitmişti oglumun
ahsenka Uffu benim de su gibi az az akıntım oluyordu . Amnisure testi yapıldı suyummuş suni sancı ile doğum yaptım