immmzaben @hermione_granger Bende Esenler medipole gidecektim orada takipli olduğum için, 4500₺ idi fiyatı. Dün Bahçelievler medipolde 2600₺ olduğunu duyunca arayıp oranın perinatoloji uzmanından randevu aldım adı Doç.Dr.Serdar Kaya. Giden varsa yorumları bekliyorum ☺️
hermione_granger immmzaben Bu formda serdar beyinde yorumlarına bakmıştım onunda yorumları ve ilgisi gayet güzelmiş ama benim serdar beyi tercih etmek istemememin nedeni vajinal muane yapılabilirmiş detaylı ultrasonda ben rahat edemiceğim için tercih etmemiştim
hermione_granger Zeynep6095 Hayır hayır kesinlikle extra bir ücret ödemiceksiniz bana birde şey demişti canım randevu aldığım kadın karnın tok ve meyvesuyu çikolata yiyip gelin bebek iyice hareketli olsun demişti seninde aklında olsun İnşallah memnun kalırsınız 🙏
Zeynep6095 hermione_granger amin canım benim inşallah saolasın aynen tatlı şeyler yerim gitmeden saat 2de inşallah güzel geçer sağlığı yerindedir inşallah cinsiyette netleşir inşallah
immmzaben hermione_granger aaaa öyle mi onu bilmiyordum 😮😮 olmazsa değiştiririm bende rahat edemem erkek doktorda
hermione_granger Zeynep6095 Odasındaki renkli ultrason fotoğraflarını gördüm ama sormadım ben ya emin değilim onda İnşallah canım güzel gecer bebiş sağlıklı ve cinsiyetini gösterir 🙏🙏
Zeynep6095 hermione_granger ay inşallah canım yazarımm haber ederim yarın inşallah çok heyecanlıyım renkli görcem bide 🥹🥹💕
hermione_granger immmzaben Servikal uzunluğunda ölçüm yapamadığından alttan bakılıyormuş bilginiz olsun bende rahat edmeem 🙈🙈
hermione_granger Benimde doktorum karnımdan ölçüyor ama burda bir iki bayanın yorumunu okumuştm bende
Aysegul34ey tatlisbirkiz canım bende buraya gitmek istiyorum nasıl doktor ilgilimi acaba yüzünü falan göstermiyo diyip bırakıyormu yoksa ilgilimi davranıyor görmek için çabalıyormu
tatlisbirkiz Aysegul34ey canım benim bebiş zorluk çıkarmadı pozisyonu çok iyiydi sadece parmaklarını sayamadı elleri kapalıydı bebeğin, ellerini açsın diye baya uğraştı. Beni doktorum yönlendirdi çok güvendiği bi hekimmiş. Bende memnun kaldım